StoryEditorOCM

ISCJELJITELJ S UGLJANA ZDENKO DOMANČIĆ: NE DOVODITE MI TERMINALNO BOLESNE OD RAKA - I ja sam samo čovjek, ne mogu izliječiti sve

Piše PSD.
7. studenog 2014. - 13:40
STIL1998

Doveo sam tamo čak 500 tisuća pacijenata. Kad se ta brojka pomnoži s pet dana i 100 eura putnih troškova, dolazimo do fantastične cifre

Naš obrambeni sistem univerzalni je liječnik u nama. Kad je u disfunkciji u određenom dijelu tijela ili organa, mi smo bolesni. Kad ga dovedemo u red, čovjek ozdravljuje od bilo koje bolesti. Mi smo mehaničari obrambenog sistema - započinje iscjelitelj Zdenko Domančić priču o svojoj, više od 30 godina dugoj, karijeri bioterapeuta.

Po dogovoru se nalazimo u Novom Vinodolskom i provodimo zajedno cijelo popodne. O svom uzbudljivom životnom putu i metodi iscjeljivanja Domančić govori ponosno i sugestivno. Ne skriva zadovoljstvo zbog rezultata. Doživio je, kaže, zahvale i priznanja od iscijeljenih ljudi koji su bolovali od najtežih bolesti, a njihovo ozdravljenje konvencionalna medicina najčešće nije očekivala. Priznanja su mu, tvrdi, stizala i od znanstvenih institucija koje su imale volje i sluha za istraživanja rubnih oblasti. Ali, put do priznanja nije bio lak.

Na otok Ugljan, gdje je rođen 1950., i gdje je započeo s iscjeliteljskim radom, sada odlazi uglavnom ljeti, na godišnji odmor. Mnogo više vremena sa suprugom Tanjom i njihovom ljubimicom šnaucericom Rubin provodi u svojoj kući u unutrašnjosti Istre, iako službeno već dva desetljeća živi i radi u Sloveniji, na Bledu. Tamo održava terapije i edukacije pa je već obučio mnoge biooterapeute koji danas širom svijeta rade po njegovoj metodi.

...

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLOBUSA




03. svibanj 2024 09:23