StoryEditorOCM
Zadar plusDUGO SE ČEKALO

Ivica Sikirić Ićo i Giuliano na Melodijama Jadrana predstavili duet "Ako ona nije ta", a tu je i spot s plesačicom Stellom snimljen u Ninu...

Piše Zadarski.hr
26. lipnja 2023. - 19:39

Priča o dalmatinskom popu nezaobilazna je bez spominjanja pjesama Ivice Sikirića Iće i Giuliana. Osim prijateljstva, ova dva dalmatinska slavuja dijele i neodoljiv glas, šarm i glazbene motive. Publika se zato već dugo nada da će snimiti nešto zajedno, a sada im se želja i ostvarila.

Pjesmu "Ako ona nije ta" publika je imala priliku premijerno čuti na završnoj večeri Melodija Jadrana. Djelo je Rudolfa Dvorskog, autora najvećih Ićinih hitova dok joj je završni sjaj dao producent Hrvoje Domazet.

Duet nije bio samo želja publike, već i samih Iće i Giuliana. Potonji se odmah odazvao na upit o suradnji. Rad u studiju kao i snimanje spota su protekli u sjajnoj atmosferi.

"Raditi na duetu s mojim prijateljem Giulianom bilo je odlično. Savršena doza pozitivne atmosfere i profesionalnosti koja jamči kvalitetu. Nadam se da ćemo to ponoviti", poručio je Ićo.

Novu pjesmu prati i objava spota u režiji Igora Goića koji je za lokaciju snimanja izabrao Nin. Čarobni kadrovi spota, a naročito plesni pokreti Stelle Rončević, snimljeni na poznatoj ninskoj Kraljičinoj plaži satkali su atmosferu koja savršeno odgovara tonu pjesme.

"Reakcije publike jučer bile su pozitivne pa se nadam da će se pjesma i spot svidjeti i svima ostalima", poručio je Ićo za kraj. Ako je suditi po sinoćnjoj izvedbi i reakcijama koje su uslijedile, nema sumnje u to.

image

Detalj iz video spota

Igor Goić/
03. svibanj 2024 01:06