StoryEditorOCM
Zadar plusPOSLUŠAJTE

Ivica Sikirić Ićo ima novu pjesmu "Samo za ljubav": snimanje se održalo u prostorima vinarije Morlacco u Jasenicama

Piše Zadarski.hr
7. ožujka 2024. - 13:01

Svaku svoju pjesmu Ivica Sikirić Ićo pjeva iz srca i to se čuje u svakom stihu, a najvažnije mu je da publika gušta u njima. Njegov najnoviji glazbeni uradak "Samo za ljubav" nastao je u suradnji s prokušanom ekipom.

Nakon dueta s Giulianom u pjesmi "Ako ona nije ta", refren Ićine "Samo za ljubav" pjevušit će svi koji ga čuju. Autor glazbe i teksta Ićin je dugogodišnji prijatelj i suradnik Rudolf Dvorski dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Igor Ivanović.

"Izuzetno me veseli da sam na ovoj pjesmi surađivao s tom ekipom s kojom sam radio još na samom početku karijere - napravili smo hitove kao što su ‘Najlipša si‘ i ‘Ovo tilo vire nima‘. Pjesma je u jednu ruku i testament našeg prijateljstva i svega što smo prošli u ovih 20 godina od naše prve suradnje", poručio je Ićo.

Iću je pjesma osvojila na prvu. "Za ljubav se uvijek vrijedi boriti i skinuti sve zvijezde s neba", dodao je, a ta ideja stoji iza cijele pjesme. U njoj se pronašao, a vjeruje da će tako biti i sa svima koji je čuju.

Ljubav protkana kadrovima spota

Ljubav je inspirirala i Igora Goića koji je spotom zaokružio ovu glazbenu priču. "‘Samo za ljubav‘ se ovaj put odnosi na sve vrste ljubavi, pa odajemo svojevrsni hommage umjetnicima koji bruse svoje vještine unatoč povremenom nedostatku smisla.

Tako Ana Tolić s nama dijeli svoju strast prema baletu, Marin Franić nam crta svoje stilizirane likove, Michael White majstorski kleše košarkaše Zadra, Marin Modrić nas gitarom vješto uvodi dublje u glazbu, a Diva Zubak glumi likove iz Marinovih crteža za djecu", pojasnio je Igor, inače redatelj mnogih Ićinih spotova ili onih klape Intrade.

Igor i ekipa su se ovoga puta odlučili staviti naglasak na lijepe vizuale u intimnoj atmosferi. Snimanje se održalo u prostorima vinarije Morlacco u Jasenicama. "Sve je prošlo odlično, najsigurniji sam u Igorovim rukama", rekao je Ićo za kraj i pozvao sve da bace oko na rezultat njihova rada.

28. travanj 2024 01:07