StoryEditor
Zadar plusVIDEO: BORIS ROGOZNICA, ZADARSKA ZVIJEZDA U USPONU

Kako vam se sviđa nova pjesma supruga Doris Pinčić?

Piše Zadarski.hr
23. siječnja 2018. - 13:12
boris_rogoznica_paralelni_svemiri_3_foto_by_darko_mihalic

'Paralelni svemiri' nova je glazbena storija Borisa Rogoznice.  S obzirom da je ljubav njegov pokretač i izvor inspiracije, Boris je i ovoga puta nadahnuće za novu pjesmu pronašao upravo u emotivnom trenutku iz prošlosti, odnosno kako se kaže u razmišljanju, 'što bi bilo, da je bilo'.

- Mislim da ne postoji osoba koja se bar jednom u životu nije zapitala, "kako bi moj život danas izgledao da sam otišao nekim drugim stopama, da sam ostao s nekom svojom starom ljubavi?" Ta pitanja su vječna pitanja i o njima možemo samo maštati. Ova pjesma je produkt jednog takvog maštanja, te je posvećujem svim ljudima koji će se u njoj moći pronaći, rekao je Boris koji za ovu skladbu potpisuje glazbu i tekst, dok su aranžman i produkcija djelo, talentiranog mladog producenta Hit Recordsa Mihaela Bluma, koji je pjesmu obogatio jednom novom energijom i svježinom.

'Paralelni svemiri' dobili su i prigodnu video priču, za koju je zaslužna Nevena Vukes, u kojoj je staru ljubav utjelovila Michelle Korenić, Miss Istarske županije.

Kako izgleda i zvuči ljubavna dilema Borisa Rogoznice, pogledajte ou nastavku.

;

27. srpanj 2021 14:48