StoryEditorOCM
Zadar plusUZBUĐENI ZADRANIN

Korana Gvozdić i Ivan Šarić potvrdili da očekuju svoje prvo dijete: Imam sve na svijetu... Tata još ne želi otkriti spol

Piše M.P.
2. veljače 2021. - 12:55

Posljednjih mjeseci vladaju veliko uzbuđenje i sreća u domu stand‑up komičara, Zadranina Ivana Šarića i njegove djevojke Korane Gvozdić.

Kako je javio Story, poznati par očekuje svoje prvo dijete.

“Istina je, hvala vam na lijepim željama!”, potvrdio je Ivan, kad su ga nazvali novinari.

Na pitanje vesele li se curici ili dečku, 36-godišnji budući tata rekao je da ne bi još ništa otkrivao te kako je najvažnije da sve prođe u redu.

Diplomirana ekonomistica i voditeljica upoznala je komičara 2012. godine i ubrzo su postali par. Tu su informaciju prvo držali za sebe pa je javnost saznala za njih dvoje osam mjeseci kasnije. 

image
Koranina su strast cipele, a Šarićeva Marvelovi stripovi
Zeljko Puhovski/Cropix


"Našlo se dvoje ljudi koji uživaju u ludostima, nema maski niti pretvaranja. Jednostavno smo od početka bili svoji, pa smo odlučili testirati jedno drugoga u nadi da ćemo se baš takvi svidjeti jedno drugome. I evo uspjelo nam je", ispričala je Korana u jednom intervjuu.

Nakon tri godine veze zaručili su se na grčkom otoku Zakintosu.

"Prilično smo različiti kada je o odrastanju riječ, ukusu za filmove, ali svjetonazori i moralne vrijednosti su nam jednaki. To je jako važno da bi veza funkcionirala.

Nema veze što ona ne razumije 'Zvjezdane staze' ili ne čita Marvelove stripove koje obožavam.

image
Ivan o Korani:Svjetonazori i moralne vrijednosti su nam jednaki. To je jako važno da bi veza funkcionirala
Goran Mehkek/Cropix


Sa mnom je bila na premijerama svih filmova o superherojima. Jednostavno me oduševljava. Čista je duša i energija", ispričao je o svojoj voljenoj Ivan.

Korana je prije 24 minute objavila na Instagramu: Imam sve na svijetu. Nas troje".

22. travanj 2024 01:44