StoryEditorOCM
Zadar plusOPUŠTENO

Kumovi zajedno na odmoru: Luka Modrić i Mateo Kovačić guštaju u Dalmaciji, sve otkrivaju fotografije

Piše MOZAIK SD
30. lipnja 2023. - 21:25

Prijelazni rok za hrvatske nogometne reprezentativce Matea Kovačića i Luku Modrića završio je potpisivanjem novih ugovora i time su sve njihove obaveze do daljnjeg ispunjene.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od najboljih nogometaša na svijetu, 37-godišnji Luka Modrić produžio je ugovor s madridskim Realom, klubom čije boje brani od 2012. i u čijem je dresu uz nebrojene druge uspjehe pet puta osvajao najelitnije natjecanje Ligu prvaka, dok se 29-godišnji Mateo Kovačić nakon četiri sezone u londonskom Chelseaju seli u Manchester City, klub koji je trenerski genijalac Bep Guardiola u lipnju doveo do titule europskog prvaka i osvajača Lige prvaka.

Na jugu

Nakon iznimno naporne reprezentativne i klupske sezone, u kojoj su se okitili broncom na Svjetskom prvenstvu u Katru potkraj lanjske godine, Mateo Kovačić i Luka Modrić stigli su na zasluženi odmor na našu obalu.

image

Screenshot Facebook

Mateo Kovačić trenutačno je na krajnjem jugu Jadrana, a to su otkrile fotografije objavljene na Facebook stranici restorana Dubrovnik na Lopudu.

image
Screenshot Instagram

"Bila nam je posebno velika čast i zadovoljstvo ugostiti maestralnog Matea Kovačića. Hvala na posjeti, nadamo se da ste uživali i da se vidimo ponovo!" objavili su domaćini u svojoj poruci, a Mateo im je zahvalnost pokazao potpisavši se na svoj dres, kakav nosi u hrvatskoj reprezentaciji, piše Gloria.

Luka Modrić se, pak, prošlog vikenda ukrcao na jahtu u u lučici Srebreno, koja se nalazi u Župi dubrovačkoj, a s njim su bili članovi obitelji i prijatelji. Riječ je o jahti Ferretti Custom Line 120 Erolia, koja može primiti deset putnika, a luksuzno plovilo opslužuje sedam članova posade.

Modrić je svojim pratiteljima na Instagramu pokazao kako uživa u kartanju, usidren u pitoresknoj uvali, dok se u pozadini čuje pjesma Oliver Dragojevića "Ča je život vengo fantažija."

Pretpostavlja se da će bliski prijatelji i kumovi dio odmora provesti zajedno, baš kao što su učinili i lanjskog ljeta.

26. travanj 2024 23:17