StoryEditorOCM
Zadar plusSMIJEH KAO LIJEK

Liga protiv raka u Zadar dovodi najdugovječniji one man show na Broadwayu, komediju "Pračovjek". Na računu Lige je 355 tisuća eura!

Piše HR Radio Zadar/Zadarski.hr
13. veljače 2024. - 08:38

Već 16 godina zadarska Liga protiv raka u veljači organizira akciju "Smijeh kao lijek - smijehom protiv raka" u kojoj u Zadar dovede neku od poznatih komedija, a novac prikupljen od ulaznica ide za liječenje onkoloških bolesnika.

Tako će ovaj petak, 16. veljače, na pozornici zadarskog  HNK-a, od 20 sati biti izvedena predstava "Pračovjek", najavljeno je na konferenciji za novinare. Cijena ulaznice je 10 eura, a sav prihod ide za liječenje onkoloških bolesnika, javlja HR Radio Zadar

"Pračovjek" je komedija o žensko-muškim i muško-ženskim razlikama, najdugovječniji one man show na Broadwayu i konačno je došao u Hrvatsku, istaknula je članica Predsjedništva Lige Lada Šokota.

Predstava se igra u više od 52 zemlje, a ovoga puta se Peđa Gvozdić uhvatio tog posla napravio predstavu i nadam se da će Zadar oboriti rekorde gledanosti.

Cijena ulaznice je 10 eura, a sav prihod ide za liječenje onkoloških bolesnika, najavljeno je na konferenciji za novinare na kojoj je predsjednik Lige, dr. Branko Dukić još jednom istaknuo da sva prikupljena sredstva, koje Liga ima na računu, idu za zadarsku onkologiju:

- Na računu je 355 tisuća eura i taj se novac ne može podizati bez dva potpisa: ravnatelja bolnice i predsjednika Lige protiv raka. Sve će se trošiti za potrebe onkološkog Odjela, rekao je Dukić, za HR Radio Zadar.

25. travanj 2024 23:53