StoryEditorOCM
Zadar plusVJEČNA MISS

Lijepa Zadranka napokon putuje u Hollywood na izbor ljepote: ‘Strah me da će mi pasti kruna‘

Piše Jutarnji.hr
30. travnja 2021. - 09:02

Aktualna Miss Universe Hrvatske, Zadranka Mirna Naiia Marić (23) nakon prvotnog odgađanja zbog pandemije, sljedeći tjedan konačno putuje u Sjedinjene Američke Države na svjetski izbor za Miss Universe, piše Jutarnji.hr.

Kako nam govori vlasnik licence za hrvatsku inačicu prestižnog izbora ljepote Vladimir Kraljević, Dalmatinka neobičnog imena ondje će prezentirati Hrvatsku među natjecateljicama iz još 73 zemlje koje će unatoč izazovnim uvjetima stići u Hollywood na Floridi.

- Zbog korone je bilo jako stresno dobiti vizu, to je bila katastrofa, tako da sam jučer morala po nju jer je tek bila gotova - kaže Mirna Naiia koja je svoju vizu za SAD čekala 38 dana.

Mirna Naiia Marić, Vladimir i Marija Kraljević

Na let preko oceana ide sama, no naknadno joj kao podrška dolazi starija sestra Maiya. Ostatak obitelji bodrit će ju iz Zadra - uz male ekrane. Posebnu povezanost Mirna ima s petogodišnjim nećakom.

- U zadnje vrijeme me sestra često zove kasno navečer jer mali plače, hoće da teta dođe i bude s njim - prepričava.

Prijenos će zasigurno pratiti i dečko najljepše Hrvatice. Tajanstvena Mirna o ljubavi ne otkriva mnogo, ali sramežljivo priznaje da je "sretno zaljubljena".

- Bitno je da mi odgovara karakterno, izgled mi nije toliko bitan koliko njegove osobine i da se lijepo ponaša prema meni - govori priznavajući kako voli visoke, tamne dečke, no i da je slaba na plave oči.

Iako se već dugo bavi modelingom, aktualna Miss Universe ipak ima tremu.

- Stalno se bojim da će mi pasti kruna - kaže dok supruga vlasnika licence Marija Kraljević provjerava stoji li skupocjeni ukras uspravno na glavi ponosne vlasnice.

"Vječna Miss", kako su je iz milja prozvali zbog produženog nošenja lente uzrokovanog pandemijom, u manekenskim vodama je od svoje šesnaeste godine.

- Tada sam bila sa sestrom u Milanu, tamo su me uočili i rekla sam da je to sudbina - prisjeća se ljepotica koja je svoju karijeru nastavila graditi u Italiji, gdje se i vraća nakon izbora.

Osim što se bavi modelingom, prošloga ljeta dizajnirala je vlastitu kolekciju kupaćih kostima te su neki modeli rasprodani u roku od 24 sata. U pripremi je i nova kolekcija koja izlazi krajem svibnja.

- Jesu dobre noge? To me zanima, za glavu ćemo lako - zabrinuto ispituje dok pozira pred fotoobjektivom.

Mlada Zadranka svoju vitku figuru duguje dobrim genima, ali i čestim šetnjama i planinarenju. Otkrila nam je i svoje stavove o estetskoj kirurgiji, priznavši da se zbog zdravstvenih razloga morala se odlučiti na operaciju nosa.

- Ja sam za da svaka cura koja nije zadovoljna bilo kojim dijelom svoga tijela napravi estetsku operaciju kako bi se osjećala bolje, ali sve dok je to u granicama normale - ističe Mirna Naiia.

Na izboru će nositi kreacije domaće dizajnerice Matije Vuice.

- Ja sebe uvijek vidim u nečem jednostavnom, čim je pokazala tu haljinu rekla sam 'To je moja'. Toliko je jednostavna i elegantna - govori Mirna Naiia, a gospođa Kraljević također ne skriva oduševljenje izabranim kreacijama.

Lijepa Dalmatinka haljine je odlučila do kraja držati u tajnosti. Ipak, otkriva kako je nacionalni kostim u kojem će prezentirati Lijepu našu inspiriran tradicijom i ogledalcima s narodnih nošnji.

Izbor za Miss Universe održat će se 16. svibnja u hotelu Seminole Hard Rock Hotel & Casino u Hollywoodu na Floridi, gdje su natjecateljice i smještene.

19. travanj 2024 09:05