StoryEditorOCM
Zadar plusPOLOVIČAN USPJEH ZADRANA U 3, 2, 1 - KUHAJ!

Loreta i Ivana izborile prolaz u finale, a Ljijana i Drago ispali

Piše RTL
9. veljače 2018. - 15:25
kuhaj-ep-8-83e4de61ab81b7acb153cbcdb5741903_view_article_new

Da je u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' sve moguće pokazuje i pobjeda Zadranki koje su svojim jelima napokon dokazale da ipak zaslužuju ući u TOP 10, piše RTL.

U četvrtak navečer, Loreta i Ivana napravile su fenomenalna tri jela koja su prikupila najviše simpatija žirija i gostiju. Njihove fritule od bakalara naišle su na samo pozitive komentare kod žirija koji nije mogao vjerovati da su tako nešto ukusno i domišljato dobili na tanjuru.

- Fino obrađeno, elegantno, jedan hrabar potez, jako dobro!, zadovoljno je pohvalio Pažanin s kojim su se složili svi članovi žirija. Uz fritule, njihova crna palenta sa sipom te tiramisu od limuna također su dobili najviše pohvala od svih kušanih jela te su tako cure zaslužile maksimalnih 5 bodova. Iako su od prvog dana bile vedre i nasmijane te im nula na bodovnoj ljestvici nije predstavljala problem, cure nisu ni sanjale kako će upravo one prve zaslužiti prolaz u TOP 10.

Iza simpatičnih prijateljica iz Zadra našli su se Robert i Ivan koji su morali zaigrati kviz s Antonelom i Androm kako bi izborili prolazak, što su i učinili.

Najmanje bodova i najlošije komentare dobili su Ljiljana i Drago koji nisu oduševili ni goste ni žiri sa svojim predjelom, kao ni desertom.

- Ovo je apsolutni promašaj, skuhali su gotovu paštu i narezali rajčicu, nezadovoljno je prokomentirao Janković njihove špagete napolitana koji su i gostima bili potpuno bezlični i bez okusa.

A što se tiče deserta, Špiček je to objasnio ovako: „Ajme majko, gospođa je radila 75 minuta desert. Moja kćer ovo za 10 minuta napravi. Isuse i Marijo! Potpuno neuspjelo i ne valja ništa“, kazao je Špiček za Ljiljanin desert, a ništa bolje mišljenje nije imao ni za ostale deserte.

'Tri, dva, jedan – kuhaj!' kuhinja tako je ostala bez Ljiljane i Draga te Antonele i Andra, a u ponedjeljak nas na popularnom kulinarskom trgu očekuju četiri nova natjecateljska para, piše RTL.

23. travanj 2024 09:12