StoryEditorOCM
Zadar plusSENZACIONALNI USPJEH ZADRANINA

Mateo Paleka i njegova agencija Mad Props spektaklom u Rovinju osvojili broncu na najprestižnijem svjetskom event festivalu !

Piše Matea Gugić
2. prosinca 2019. - 13:15
bea world 3

Konačno je službeno: event koji je organizirao jedan Zadranin proglašen je trećim najboljim na cijelom svijetu! Vlasnik marketinške agencije Mad Props, Mateo Paleka, sa svojim je suradnicima osvojio broncu na najprestižnijem svjetskom event festivalu, Best Event Award World 2019., sa spektaklom koji su organizirali u Rovinju povodom otvorenja Grand Park Hotela.

Prije točno mjesec dana pisali smo o njegovom uspjehu ulaska u finale tog poznatog natjecanja koje se ove godine održavalo u Milanu, gdje su se u 25 kategorija, borile agencije iz više od 30 zemalja svijeta!

- Osvajanjem 3. mjesta u kategoriji Corporate Celebration naš, zagrebački Mad Props, ujedno je i prva hrvatska agencija nagrađena na najvažnijem svjetskom event festivalu! - pohvalio se Paleka koji nije mogao sakriti uzbuđenje osvojenom nagradom.

Posjetimo, eventom koji je od 29. svibnja do 2. lipnja u Rovinju okupio društvenu i poslovnu elitu te je završen spektakularnim koncertom na moru svjetske tenorske zvijezde Andrea Bocellia, Mad Props je u Milanu uspio iza sebe ostaviti jaku konkurenciju iz Njemačke, Francuske i Austrije.

Pobjednik kategorije Corporate Celebration je, pak, event SD Worx Intimate Concerts, Belgijske agencije The Oval Office, koja je ovim projektom skupila nekoliko nagrada u različitim kategorijama te tako osvojila i posebne nagrade: Grand Prix i Agencija godine.

- Na Bea World našli su se najveći stručnjaci iz područja evenata, što je bila odlična prilika za networking i za uvid u najbolje projekte iz područja evenata i live komunikacije. Presretni smo i ponosni zbog osvojenog 3. mjesta i činjenice da smo među najboljima u svijetu! Ovo je potvrda da su hrvatski stručnjaci ravnopravni svjetskima i nadamo se da će naše agencije više koristiti ovakve prilike za samopromociju kao i za promociju Hrvatske kao destinacije. Čestitamo našem klijentu Maistra na ovom zajedničkom uspjehu, kao i svim partnerima i dobavljačima koji su sudjelovali u ovom nezaboravnom projektu - zaključio je Paleka.

Dodajmo ovome kako Gala otvaranje Grand Park Hotela Rovinj u organizaciji Mad Propsa za klijenta Maistra, već je osvojio jednu strukovnu nagradu – u lipnju su na regionalnom event-festivalu održanom u Ljubljani Conventa Crossover osvojili treće mjesto u kategoriji 'Crossover'.

 

Što je BEA World?
BEA World, Međunarodni festival evenata i komunikacija, koji je ove godine održan od 27. do 30. studenoga, pokrenut je 2006. godine i od tada se etablirao kao najvažniji i najizazovniji godišnji event-festival. Ove godine, agencije iz više od 30 država iz cijelog svijeta natjecale su se u tri velike i čak 25 podkategorija, a o relevantnosti i važnosti festivala najbolje govore broj prijavljenih agencija i podatak da ih je ove godine samo u finale ušlo preko 150.
18. travanj 2024 10:44