StoryEditorOCM
Zadar plusCRNA CARRERA

Mladi pjevač iz Zadra, Mario Tomas, izbacio svoju prvu pjesmu, evo kako zvuči...

Piše Zadarski.hr
9. svibnja 2023. - 16:43

Mladi talentirani pjevač iz Zadra, Mario Tomas, danas je izbacio svoju prvu pjesmu "Crna Carrera" koja je već privukla pažnju publike. Ovaj 22-godišnjak poznat je kao sudionik popularnog kulinarskog showa MasterChef Hrvatska, a ovaj tjedan ga možete pratiti u kulinarskoj emisiji "Večera za 5", koji se upravo ovaj tjedan emitira na RTL televiziji.

Mario je oduvijek imao ljubav prema glazbi, a sada je konačno ostvario svoj san i izbacio svoju prvu pjesmu. "Crna Carrera" je pjesma koja govori o turbulentnoj i strastvenoj ljubavi punoj kemije, a Mario kaže da je ponosan na nju jer je uspio iznijeti svoju emociju i stvoriti nešto drugačije na Balkanu.

Producent pjesme je Pavle Radulović, a tekst je napisala Gordana Gvozdenović. Mario je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku surađivati s već afirmiranom ekipom koja radi hitove dugi niz godina. Iako je pjesma između pop i reggaeton glazbe koja je jako popularna u Latino Americi, Mario kaže da je kod sebe najviše voli autentičnost te je stoga odlučio ići na nešto drugačije kod nas.

Mario uskoro planira snimiti i spot za "Crnu Carreru". Osim toga, njegova druga pjesma, duet s afirmiranom pjevačicom Marijanom Zonjić, pod nazivom "Euri iz Katra", izlazi za  2 mjeseca, a spot za tu pjesmu već je snimljen.

Mario poručuje slušateljima da uvijek budu svoji i slušaju sebe, te da ostanu zdravi i pozitivni u ovo teško vrijeme. Ovaj mladi talentirani pjevač predstavlja novi glazbeni stil na hrvatskoj glazbenoj sceni, a svojom autentičnošću i drugačijim pristupom glazbi, definitivno će privući pažnju publike.

 

26. srpanj 2024 19:20