StoryEditorOCM
Zadar plusVJENČANJE U ZADRU

Modrićeva sestra udala se u tajnosti, na društvenim mrežama osvanule fotografije magičnog dana: ‘Sve je bilo savršeno‘

Piše Scena SD
16. rujna 2024. - 15:25

Mlađa sestra Luke ModrićaDiora, vjenčala se za svog dugogodišnjeg dečka Filipa Aleksića, a sve se odvijalo u tajnosti. Prve glasine o vjenčanju su se pojavile u lipnju nakon što je ona objavila nekoliko fotografija s djevojačke. Sada je pak otkriveno i da se daleko od očiju javnosti vjenčala prije nekoliko mjeseci, piše Jutarnji list. 

Fotograf Marko Milas krajem srpnja objavio je fotografije s njihovog vjenčanja koje se, kako je on napisao, održalo u Zadru. "Ljubavna priča ovog para odvijala se u predivnoj pozadini drevnih ulica i morskih pejzaža koji oduzimaju dah. Od njihovih iskrenih zavjeta do radosnog plesa pod zvjezdanim nebom, svaki je trenutak bio čisto savršenstvo", poručio je on u opisu.

Nekoliko fotografija s vjenčanja je 29. srpnja objavio i salon za vjenčanice Pret a Marier iz Zagreba, koji su pokazali kakvu je haljinu mladenka odabrala. Diora je na svoj poseban dan nosila pripijenu čipkastu vjenčanicu s rukavima od tila.

O Diorinom privatnom životu se malo zna, a rijetko je se može vidjeti u javnosti. Ipak, ona je čest gost na utakmicama svog starijeg brata, kao i njihova sestra Jasmina. Njih su se dvije puno puta zajedno pojavile na tribinama, a jedna od posljednjih utakmica na kojoj su bodrile brata je bila ona između Hrvatske i Španjolske na Euru 2024.

16. rujan 2024 15:26