StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO DANA

Na pročelju radionica stare Tehničke škole danas je dovršen prekrasan mural! Saznali smo što predstavlja, pogledajte...

Piše A. V. Š.
11. listopada 2024. - 22:40

Na pročelju radionica stare Tehničke škole završava se izrada velikog murala koji će biti slikoviti podsjetnik na sva ulaganja iz EU fondova u grad Zadar i Zadarsku županiju.

Da priča bude dodatno simbolična, mural je zrađen na lokaciji koja će u narednom vremenu, zahvaljujući sufinanciranju sredstvima EU fondova, biti rekonstruirana u prostor za transfer znanja i tehnologija te osmišljavanje pametnih i održivih rješenja za potrebe gospodarstva i drugih dionika.

Sutra se u Zadru održava ogađanje 100% EU fondovi koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Gradom Zadrom, Zadarskom županijom, Agencijom za razvoj Zadarske županije – ZADRA NOVA i brojnim partnerima.

Događanje će bit održano u subotu, 12. listopada od 10:00 do 13:00 sati na Trgu Petra Zoranića, gdje će se kroz prigodan program za sve uzraste predstaviti dosadašnji rezultati korištenja EU fondova u gradu Zadru i Zadarskoj županiji te dio uspješnih korisnika ovih sredstava. 

Druženju s građanima će se u 11 sati pridružiti i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić, zadarski gradonačelnik Branko Dukić, zamjenik zadarskog župana Šime Vicković te ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije – ZADRA NOVA Marina Dujmović Vuković.

image
Jure Miskovic /Cropix
image
Jure Miskovic /Cropix
image
Jure Miskovic /Cropix
image
Jure Miskovic /Cropix
image
Jure Miskovic /Cropix
image
Jure Miskovic /Cropix
image
Jure Miskovic /Cropix
22. listopad 2024 11:29