StoryEditorOCM
Zadar plusOD 1. DO 3. LIPNJA

Na Sunset Sports Media Festival stižu bivši NBA prvaci, uspješne sportske zvijezde i stručnjaci s bogatim iskustvom

Piše Zadarski.hr
24. svibnja 2023. - 11:58

Sunset Sports Media Festival i ove je godine neizbježna stanica za sve koji žele pratiti najnovije trendove iz svijeta sporta, medija i marketinga. Tri dana bogatog programa, od 1. do 3. lipnja, obilježit će uspješne sportske zvijezde, stručnjaci s bogatim iskustvom – najveća domaća i internacionalna imena koja će sudjelovati u inspirativnim predavanjima i edukativnim panelima na kojima će podijeliti svoja znanja i iskustva o aktualnim temama te prezentirati vodeće projekte i inovacije.

Bivši NBA prvaci i aktualni voditelji najpopularnijeg košarkaškog podcasta „All the Smoke“ Matt Barnes i Stephen Jackson, proslavljeni hrvatski tenisač s iskustvom rada u pravnoj službi NBA lige i na Wall Streetu Mario Ančić, zvijezda sportskog programa CBS-a Kate Abdo, predsjednik Showtime Sportsa Stephen Espinoza, jedan od najboljih svjetskih košarkaških menadžera Miško Ražnatović, osnivač Good Game Globala Nikola Stolnik, vodeći čovjek marketinga FIBA-e Frank Leenders, bivša NBA i hrvatska košarkaška zvijezda Damjan Rudež, višestruko nagrađivani kreativni direktor i producent hrvatskih korijena Pete Radovich, direktorica za brand alliances u Major League Socceru Martina Knežević te svjetski kralj surfinga Robby Naish samo su neka od imena koja dolaze na ovaj najveći sportsko-medijski događaj koji se ne propušta.

Festival će u četvrtak 1. lipnja otvoriti intrigantni sportsko-dokumentarni film nabijen snažnim emocijama „Football must go on“ koji prati priču nogometaša ukrajinskog kluba Šahtara iz Donjecka. Film je rezerviran samo za posjetitelje Sunset Sports Media Festivala dok će tek na jesen biti pušten u distribuciju diljem svijeta. Ekskluzivnu projekciju ovog filma svojim dolaskom uveličat će predstavnici HNS-a i Šahtara, ali i brojni drugi visoki dužnosnici iz svijeta sporta i businessa.

Poznate zvijezde i svjetski stručnjaci tijekom sva tri dana trajanja festivala bit će na raspolaganju za davanje izjava, a za sve dogovore i dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

03. lipanj 2023 23:42