StoryEditorOCM

Najpoznatiji svjetski magazin slikom zadarske skakaonice poziva u Lijepu našu: "Sunčano poslijepodne u Hrvatskoj zvuči idealno!"

Piše Zadarski.hr
4. svibnja 2020. - 22:31

Prije točno tri sata najpoznatiji svjetski magazin Vogue Paris na svom Facebook profilu, koji parti više od pet milijuna ljudi, podijelio je sliku zadarske skakaonice iznad koje stoji tekst: "Sunčano poslijepodne u Hrvatskoj zvuči idealno!"

image
Fb Screenshot

Ovo je sigurno još jedna u nizu odličnih reklama za našu zemlju, posebno Zadar, koja se nije mogla dogoditi u bolje vrijeme kad je svaka promocija dobrodošla.

Sliku jednog ljetnog dana na Bazenu Kolovare slikao je jedan od trenutno najpopularnijih fotografa današnjice, Cameron Hammond, koji radi za poznate modne kuće i čije drugačije slike modela oduševljavaju Instagram svijet, gdje ga prati više od 300 tisuća ljudi.

image
Jedno obično ljetno popodne na Bazenu završilo je na stranici najpoznatijeg magazina današnjice
Cameron Hammond

- Mnogi me pitaju je li ta scena inscenirana. Zapravo, ovo je bio prvi put da smo moja supruga Rachel i ja posjetili Zadar te smo satima gledali djecu na ovoj posebnoj skakaonici. Rachel je otišla plivati i zaustavila se kako bi je bolje pogledala, a ja sam ju taman uhvatio fotaparatom - napisao je Cameron na svojoj službenoj stranici.

19. travanj 2024 20:45