StoryEditorOCM
Zadar plusSLAVNI PAR

Narušena bračna idila para Pinčić - Rogoznica? Doris i Boris već neko vrijeme ne žive na istoj adresi, izvor blizak paru potvrdio njihov razlaz

Piše Piše: Gloria. hr
10. lipnja 2020. - 21:20

Izvor blizak poznatom paru potvrdio je za Gloriju da su glasine o razlazu para, nažalost, točne. Boris Rogoznica i Doris Pinčić trenutno su razdvojeni. Nedavno je glazbenik za Gloria.hr progovorio o bračnim trzavicama, no tada nitko nije mogao ni naslutiti što će se ubrzo dogoditi.

- Mislim da je najbolje što sam našao u životu - žena, to definitivno. Tu sam ga 'ubo' samo tako, pričao je prije svega nekoliko mjeseci glazbenik Boris Rogoznica o svojoj supruzi, poznatoj voditeljici Doris Pinčić Rogoznici. Romantične riječi izrekao je sredinom studenog, kada je gostovao u video-serijalu Speed Date na portalu Gloria.hr. Tada je Boris s nama podijelio svoju sreću što je u stabilnom braku, posebno ističući koliko su ga djeca koju je dobio s Doris učinila boljim čovjekom. Međutim, kako nam je potvrdio izvor blizak ovom bračnom paru (op.a. podaci poznati redakciji), nešto je ipak narušilo bračnu idilu.

Čini se da se brak ovog poznatog para zadarskih korijena našao na velikoj i teškoj prekretnici. Doris Pinčić i Boris Rogoznica, potvrđeno nam je, razišli su se i trenutno ne dijele istu adresu. Već neko vrijeme Doris je u njihovom domu u predgrađu Zagreba sama s djecom. Glasine o razlazu prate par već neko vrijeme, a na društvenim mrežama poznate voditeljice već neko vrijeme Borisu nema traga. 

Jesu li svemu uzrok česte nesuglasice? U intervjuu je, naime, Rogoznica otkrio da njihove bračne vode nisu uvijek mirne te da često u braku imaju trzavice.

- Imam dosta prijatelja koji su stalno u nekim sukobima sa svojim bračnim partnerima, po tom nekom prosjeku ni mi nismo daleko od njih. I mi imamo trzavice, sukobe, ali mogu reći da nam nije u interesu da bračni život provedemo u svađi. Svjesni smo da, ako smo već skupa, moramo probleme svesti na minimum. Poanta bračnog života je u tome da partnera usrećiš, da mu ponudiš sretan život, daš mu sebe, daš mu ljubav, rekao je glazbenik.

Iako je nesuglasica bilo, rijetko tko je tada mogao pretpostaviti da uspješnom mladom paru uskoro slijedi razlaz. No, već početkom 2020. godine moglo se naslutiti da nešto ne štima. Doris i Boris redovito su na društvenim mrežama jedno drugom upućivali nježne riječi, s javnošću dijelili detalje idiličnog obiteljskog života, pa je odsutnost zadarskog glazbenika s društvenih mreža njegove supruge bila itekako primjetna. Doris je posljednju fotografiju sa suprugom objavila u siječnju ove godine, a Rogoznica je svoj Instagram nedavno učinio nedostupnim za širu javnost. Potez je to koji Borisu nije svojstven, nikada nije imao problema s dijeljenjem životnih crtica i obiteljskih epizoda s javnošću, pogotovo s obzirom na to da je i sam javna osoba.

Sudbonosna i turbulentna godina omiljene voditeljice

U mnogočemu je 2020. godina, izgleda, za Doris Pinčić Rogoznicu bila prekretnica. Mnoge je iznenadila kada je prije šest mjeseci odlučila nakon šest godina suradnje napustiti RTL i prijeći u redove HRT-a. Tada je postala voditeljica kultne mozaične emisije "Dobro jutro, Hrvatska", a angažirana je bila i na vođenju "Dore". Televizijski je to transfer koji je izazvao niz reakcija, no Doris je stoički podnijela lavinu koju je izazvao njezin poslovni potez, usredotočivši se tada na projekte koje obožava. U svemu joj je i Boris bio podrška.

Radna etika voditeljice nadaleko je poznata pa je, prije nego što je sa suprugom kupila kuću bez kredita, Doris bila angažirana istovremeno na nekoliko projekata, a usto je nastojala sa svim obavezama uskladiti i obiteljski život te obrazovanje. Usto je posvećena majka i sjajna supruga - svim tim riječima sam Boris je oduvijek svoju suprugu karakterizirao u javnim istupima pa su ostavljali dojam jedinstva koje teško što uzdrmati.

Krizna sedma godina braka koji je počeo bajkovito

Ljubavna priča ovog para počela je prije nekoliko godina i rezultirala je romantičnom svadbom u rodnom im Zadru. Vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali Sv. Stošije, a na vjenčanje je pristigao niz gostiju iz svijeta filma i televizije. Tada je Doris bila velika zvijezda u usponu, u svijet slavnih lansirala ju je serija 'Larin izbor', nakon koje su uslijedile velike poslovne prilike. Ubrzo se našla u medijskom svijetu, započevši voditeljske angažmane na Narodnom radiju i RTL-u. Miljenica gledatelja postala je u kratkom roku zahvaljujući svojoj neposrednosti i vedrini kojom ispunjava ekran. Ni ovih dana Doris, čini se barem ovlaš, ne napušta svojstveni joj optimizam.

24. rujan 2023 02:28