StoryEditor
Zadar plusENGLEZI, ČUVAJTE SE! BOG U SRIJEDU NEĆE SPASITI NI VAS NI KRALJICU!

Nevjerojatna poruka potpore stigla je Vatrenima iz Zadra od holivudskog glumca!

Piše Jutarnji.hr
11. srpnja 2018. - 14:16
Patrick Muldoon

 

Patrick Muldoon (49) '90-ih je bio jedna od glavnih zvijezda američkih TV serija "Saved by the Bell" i "Days of Our Lives" ("Naši najbolji dani"), a hrvatska publika najviše ga je zapamtila po ulozi negativca Richarda Harta u megapopularnom "Melrose Placeu" - javlja Jutarnji.hr.

A ovaj glumac, ali i glazbenik, inače pjevač te gitarist rock benda The Sleeping Masses, osim irskih korijena s očeve strane, ima i one - hrvatske!

Naime, Patrickova majka Deanna Marie, djevojačkog prezimena Petrov, rodom je iz Brbinja na Dugom otoku.

Iako je rođen u Los Angelesu, zgodni Muldoon itekako se ponosi svojim hrvatskim podrijetlom i rado ga ističe, pogotovo sad, kad naša nogometna reprezentacija "žari i pali" na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Popularni glumac prati svaku utakmicu i svim srcem navija za Vatrene, a njegova najnovija objava na Facebooku i više je nego direktna poruka protivnicima Hrvatske.

- Čuvajte se... Bog u srijedu neće spasiti ni vas ni kraljicu! - napisao je Patrick referirajući se na englesku himnu "God Save the Queen".

A naše nogometaše bodri i Muldoonova mlađa sestra, također glumica, spisateljica i dizajnerica Shana Muldoon Zappa (40), koja je u braku s Ahmetom Zappom (44), sinom pokojne glazbene legende Franka Zappe.

Upravo je Shana na svome Instagramu objavila preslatku fotografiju na kojoj Patrick i njezin sinčić Arrow D'Oro Leon gledaju Vatrene.

A što je holivudski glumac svojedobno izjavio o majčinoj domovini?

- Kad su putovanja u pitanju, najviše od svega volim posjetiti obitelj u Hrvatskoj, pogotovo na Dugom otoku, odakle je moja mama... Jadransko more je prekrasno, toliko čisto da mu može vidjeti dno, pa čak i na dubini od 15 metara! Obožavam i Zadar te Split, oba grada su odlične turističke destinacije - rekao je Patrick 2012. godine u intervjuu za Jaunt Magazine.

 

 

 

Patrick Muldoon✔@MuldoonPatrick

Coooommeee Onnnn @croatia !!! Hrvatska !!!!

 

 

FACEBOOK

Patrick Muldoon s majkom Deannom Marie na brodu za njezin rodni Dugi otok

 
Film Still from

Profimedia, Hollywood Archive

Patrick Muldoon

TORI SPELLING with Patrick Muldoon 1995.k2530mr., Image: 146894022, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives

Profimedia, Zuma Press - Archives

Tori Spelling i Patrick Muldoon

 
PATRICK MULDOON @ the premiere of 'The Odd Life Of Timothy Green' held @ the El Capitan theatre.
August 6, 2012, Image: 139387663, License: Rights-managed, Restrictions: AMERICA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual

Profimedia, Visual

Patrick Muldoon

21. lipanj 2021 11:17