StoryEditorOCM
Zadar plusNOVI VIDEO

‘Ni s tobom, ni bez tebe‘ novi je singl zadarskog alter pop-rock benda Scarlet Notes, poslušajte i pogledajte

Piše A. V. Š.
30. svibnja 2024. - 18:22

"Ni s tobom, ni bez tebe" novi je singl zadarskog alter pop-rock benda Scarlet Notes. Istražujući svoj unikatni zvuk koji povezuje moćni vokal Zrne Zuber i upečatljivu gitaru Leonarda Jakšića, Scarlet Notesi stvaraju glazbu koja je iznimno kvalitetna, ne podilazi trendovima, a opet "radio-friendly". Pjesmu krasi izuzetna melodija i intrigantni tekst u kojem se svatko može pronaći. "Ni s tobom, ni bez tebe" pravi je primjer dobre glazbe koja osvaja sve koji od pjesama traže nešto više.

Autor glazbe i teksta je Leonardo Jakšić dok aranžman potpisuju Leonardo Jakšić, Zrna Zuber i Matej Smiljanić. Lyric video za pjesmu napravila je  Nadja-Matija Fatović. Scarlet  Notes priprema za jesen novi EP u izdanju Pepertona te se okreće radu u studiju.

Scarlet Notes je alter rock bend iz Zadra kojeg predvode Zrna (vokal, bas gitara) i Leonardo (gitara). Bend je osnovan 2010. godine, a intenzivno autorski radi od 2011. Iza sebe imaju jedan album, puno koncerata po hrvatskoj i inozemstvu (mini turneja u Velikoj Britaniji) te posljednji EP iz 2022.   "Vrijeme Nas Mijenja" .

25. lipanj 2024 16:39