StoryEditorOCM
Zadar plusLJUBAVNA PRIČA

Novi hit Zorana Jelenkovića, pjesma govori o prekidu veze muškarca i žene. Poslušajte!

Piše Zadarski.hr
13. listopada 2023. - 22:13

"Pjesma koju pjevat neću" najnovija je pjesma Zorana Jelenkovića. U pjesmi je zastupljena ljubavna tematika koja se odnosi na današnji način života između muškarca i žene koji su različitih temperamenata, karaktera i pogleda na svijet u kojem se isprepliću dobro i zlo.Tako i pjesma govori o prekidu veze muškarca i žene na osnovu njenog odabira načina života, u nekom lošem društvu i lošim navikama - porocima, dok muškarac, nakon što je doveden do ruba tolerancije, mora prekinuti vezu s bolnom željom za totalnim zaboravom ove ljubavi i ovog životnog razdoblja kao i cijele ljubavne priče (zato u refrenu i nema teksta).

Autor pjesme je Zoran Jelenković koji je ujedno i aranžer, te je odsvirao klavijature. U pjesmi su kao glazbenici surađivali; Kristofor Josip Jurjević - gitare; Marko Ilić - bas gitara; Ivan Jelenković - bubnjevi; Šime Jelenković - prateći vokali.

Pjesma je predstavljena kao i Official lyric video, a kadrove je snimio Marko Lokas. Režiju potpisuju Marko Lokas i Zoran Jelenković.

U videu je glumila i Nancy Orčić.

02. svibanj 2024 11:25