StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: GIMNAZIJALCI SLAVILI 45. OBLJETNICU MATURE

Okupilo nas se 66 učenika i sedam profesora, bili smo zaista jako uspješna generacija!

Piše M.K.
10. lipnja 2018. - 00:13
nazor13-090618

Generacija zadarskih polaznika Gimnazije Vladimira Nazora koji su maturirali davne 1973. godine, sa svojim profesorima proslavili su u subotu 45. godišnjicu završetka škole.

Proslava je započela u 18 sati okupljanjem ispred Gimnazije, ulaskom u školsku zgradu, evociranjem uspomena, zajedničkim fotografiranjem, a potom je uslijedila svečana večera u restoranu Fortuna u Murvici.

- Evo okupljamo se, prepoznajemo se, nekoga od prve, nekoga iz druge… Svakih pet godina se sastajemo. Okupilo nas se 66 učenika i sedam profesora. Mi smo bili 4. od a do f, šest razreda. Neki su nam profesori u posljednji trenutak otkazali jer su imali zdravstvenih problema, a ovi koji su stigli s nama su: Marko Prgin, Gordana Vojvodić, Joško Ljupković, Anka Padelin i Vera Bezić... A što se nas maturanata tiče, ne bismo nikoga posebno isticali. Ima puno uspješnih liječnika, profesora i inženjera, pravnika, ekonomista. Zaista jako uspješna generacija, kazala nam je prof. Stanka Pera-Martinac, članica Organizacijskog odbora.

20. travanj 2024 00:33