StoryEditor
Zadar plusRASKOŠNA SVADBA

Otkrivamo detalje o vjenčanju Dominika Livakovića i lijepe Helene: Pjevat će Grašo i Saša Matić, znaju se i gosti

Piše Jutarnji.hr
5. svibnja 2022. - 20:30

Dominik Livaković (27), hrvatski reprezentativac i vratar Dinama, uz puno poslovnih obaveza posljednjih dana ima i privatna uzbuđenja. Naime, doznali smo da se krajem lipnja ženi sa svojom voljenom Helenom Matić (27). O raskošnoj svadbi već se naveliko priča u njegovom rodnom Zadru, a dvorana je već bukirana.

Zaljubljenom paru pjevat će trenutno iznimno popularni Petar Grašo i Saša Matić, inače 'rasprodani' mjesecima unaprijed. Popis uzvanika je velik, a među njima su i Livakovićevi kolege Mateo Kovačić i supruga Izabel, Luka Modrić i Vanja, te Šime Vrsaljko, koji mu je ujedno i zadarski susjed.

- Još kao djeca smo se družili jer naše zgrade imaju zajedničko igralište. Stalno smo bili s loptom i ostali smo u super odnosima i danas kad dijelimo svlačionicu reprezentacije - ispričao je jednom Livaković.

Helena i Dominik ispričali su da njihova ljubav nije bila na prvi pogled jer su u početku bili samo prijatelji.

- Upoznali su nas zajednički prijatelji, iako se sve dogodilo spontano. Prvi korak napravio je Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli - rekla je Helena, koja se na Instagramu pohvalila zaručničkim prstenom, a navodno je već bila na nekoliko proba vjenčanice u Londonu.

Par iznimno cijeni svoju privatnost pa o njoj ne želi razgovarati. Umjesto razgovora s medijima puno više uživaju u zajedničkim šetnjama sa svojim psom Cruzom ili u svom domu uz fine večere i bliske prijatelje.

Profesionalni sport traži odricanja i oboje su svjesni toga, a Helena obožava Dominikovu skromnost. Rekla je da su oboje odgojeni u timskom sportu pa i funkcioniraju kao tim bez imalo sebičnosti. Ona je skoro dvadeset godina trenirala umjetničko klizanje, koje je napustila zbog obaveza na Tekstilno-tehnološkom fakultetu koji je krajem 2020. i završila.

- Mislim da ne propuštam ništa zato što živim svoj nogometni san. Samo živim po uhodanim pravilima. Oko osam se budim i ustajem. Treninzi su ujutro ili predvečer, nekad i dvaput u danu, a poslijepodne je rezervirano za odmor. Iako, svaki tjedan je drukčiji jer je puno utakmica, putovanja… Trudim se ne ići u krevet prekasno jer moram biti odmoran sljedeći dan. Svaka utakmica mi je važna i jednako važna i u svakoj pokušavam biti na maksimumu. Što se rutine tiče, uvijek se pomolim pokojnim djedovima da mi pomognu. To je nešto moje, intimno - otkrio je Livaković.

Dominikova obitelj obožava Helenu, a ona je, pak, njega spremna slijediti kamo ga god povede karijera.

Tijekom karantene, zbog pandemije par je bio u Privlaci, a najviše su vremena proveli s Dominikovom bakom koja živi sama, ima veliki vrt i životinje pa su joj pomagali.

- Skupljali smo jaja, brali šparoge i kosili travu - ispričala je kasnije simpatična Helena, kojoj je lijepo gdje god je sa svojim odabranikom.

30. lipanj 2022 00:30