StoryEditorOCM
Zadar plusLJEPOTICA EMILY TOKIĆ

Ovogodišnja Miss International Australije porijeklom je iz Zadra

4. rujna 2018. - 14:54

Titula „Miss International Australia“ ove je godine pripala predivnoj Emily Tokić (20), Hrvatici porijeklom iz Zadra, koja će 9. studenoga 2018. godine na svjetskom izboru ljepote predstavljati Australiju u Tokiju. Emily je inače rođena u Canberri, australskom gradu u koji su se njezini roditelji davno doselili iz Zadra, tamo je odrasla, studira pravo na tamošnjem prestižnom sveučilištu i profesionalni je model.

- Trinaest godina bavim se i plesom, točnije baletom. Natječem se čitavo svoje djetinjstvo i nastupam pred publikom. Trenutno sam na trećoj godini studija, a želja mi je specijalizirati Zakon o ljudskim pravima, aktivno štititi i promicati ljudska prava u Australiji - kazala je misica u intervjuu za lifestyle portal Gcmag prije samog izbora ljepote.
Ponosno ističe da uz engleski odlično govori i hrvatski jezik, a na društvenim mrežama često je tijekom svjetskog nogometnog prvenstva objavljivala fotografije u kockastom dresu s ocem i sestrom. Za sebe kaže da je vrlo suosjećajna, samopouzdana i odlučna, a da su je roditelji naučili da bez obzira na krajnji rezultat u bilo čemu mora znati da je dala sve od sebe.

Nakon pobjede na prestižnom natjecanju ljepote, ova vitka, 178 centimetara visoka misica kazala je:

“Čast mi je biti izabrana za Miss International Australia. Izuzetno me veseli što ću predstavljati Australiju na međunarodnom natjecanju ovog studenoga u Japanu, uz 70 drugih inteligentnih mladih žena. Prvo, zahvaljujem svojoj prekrasnoj obitelji i prijateljima zbog njihove stalne ljubavi i podrške. Sponzorima – hvala! Ne bi bilo moguće bez njih. I na kraju, hvala mom novom timu”.

 

Weekend getaway ✌??

Objavu dijeli Emily Tokić (@emilytokic)

 

16. lipanj 2024 06:16