StoryEditorOCM
Zadar plusGDJE ĆE POZNATI ZADRANI DOČEKATI NOVU?

Pekota će na Trgu, ali gdje će Jure, Nela, Elena Stella, Natali, Ivan...

Piše A.F. i K.M.
28. prosinca 2018. - 16:40
Jure Brkljačasansona12-180818

Jure Brkljača, pjevač

Ova Nova godina mi je radna jer nastupam na Stradunu u Dubrovniku. Bit će to velika zabava jer imam čast dijeliti pozornicu s Tonyjem Cetinskim, Ninom Badrić, Markom Kutlićem i Davidom Temelkovom.

Svi smo mi prijatelji tako da sam siguran da će atmosfera biti vrhunska. Tradicionalno moram imati nešto crveno na sebi kako bi Nova bila još bolja. Nekih prevelikih želja nemam jer volim spontanost i smatram da uvijek sve ispadne kako treba.

Ivan Šarić, komičar

Pošto ništa nismo uspjeli organizirati, Novu godinu ću provesti u društvu dobrih prijatelja u kućnoj atmosferi u Zagrebu. Iza ponoći ćemo se vjerojatno zaletiti i do grada. Nekih prevelikih želja nemam, osim da sljedeća godina bude dobra kao i ova.

Elena Stella, pjevačica

Iskreno, uhvatili ste me nespremnu, ni sama još ne znam gdje ću proslaviti ulazak u 2019. godinu. Nekako bih voljela da to bude Beč, ali ako se ne uspijem organizirati sigurno će biti neka kućna proslava u Zadru. Zdravlje mojih bližnjih i mene mi je uvijek bilo najveća želja, tako neka ostane i u Novoj, nadamo se dobroj godini!

Nela Šarić, operna pjevačica

Nikakvi spektakli kod mene, prilično sam dosadna za Novu godinu: slavit ću je u krugu prijatelja, u intimnijoj atmosferi, uz finu večericu, dobru glazbu, puno smijeha, i naravno, crvene detalje. Nisam praznovjerna, ali nekako tradicionalno sam ih počela nositi. Sve u svemu, moja najveća želja je zdravlje, za moje najbliže, moje prijatelje, rodbinu, mene.. Puno smijeha, ljubavi i drugih ispunjenih želja!

Natali Dizdar, pjevačica

Prosinac mi je uvijek radni, održala sam nekoliko lijepih koncerata na božićnim Adventima, - u Varaždinu, Buzetu, otvorila sam zagrebački advent na Europskom trgu... Novu godinu proslavit ću u New Yorku u društvu dečka. Naravno, imam i pokoju novogodišnju želju, ali znam da se one najbolje ostvaruju onda kada ih ne izgovaramo.

Davor Pekota, frontmen grupe Forum

Grupa Forum nastupit će zajedno s Nenom Belanom & Fiumensima na Narodnom trgu na Silvestrovo! Koncert počinje u 22 sata i potrajat će do 2 ujutro. Očekujem pun trg, prognoza je dobra, pozivam sve Zadrane i brojne goste da dođu, obećavam dobar provod i dobar ulazak u Novu godinu! Bit će to garantirano veseli doček.

18. travanj 2024 05:24