StoryEditorOCM
Zadar plusPREPOZNALI SMO GA, ALI...

Pogledajte kakve je rice imao Mladen Grdović na početku karijere

Piše Slobodna Dalmacija
30. rujna 2017. - 23:47
cule

Meri Cetinić je oduševila svoje pratitelje na Facebooku objavom fotografije iz mladenačkih dana, mi bi naoko rekli srednjoškolskih. Dugo godina dugokosa plavuša na njoj ima znatno kreću svijetlije smeđu kosu.

"To je bila ideja splitskog legendarnog frizera Baće, ošišao me na kratko i posvietlio kosu. Do tada sam bila smeđa s dugom kosom..." - pojasnila je korčulanska pjevačica, kojoj su, kao i frizeru, poklonice odmah udijelile komplimente.

"Vidi se da je majstor!", "Prekrasna Meri!" - hvalili su.



A onda ih je pjevačica oduševila još jednom fotografijom, snimljenom na dočeku 1991. godine u Kanadi, u društvu Mladena Grdovića. Pogled na zadarskog pjevača s tamnom, znatno gušćom kosom koju su krasile i "rice", silno je zabavio pratitelje.

"A Mladena, mlad li je, pun kose  a Meri...vi ste uvik ista!" - komentirala je gospođa. Reagirali su i "svjedoci torontskog momenta", pozivajući Meri Cetinić da opet dođe.

"Meri, dođite opet.. uvijek ste dobrodošli!", "Baš sam, ne tako davno, pitao sjećate li se dočeka Nove 1991. u Torontu?". - naveo je obožavatelj.

 

02. svibanj 2024 03:09