StoryEditorOCM
Zadar plusVIDEO: NOVI SINGL ZORANA JELENKOVIĆA

Poslušajte pjesmu 'Generacijo' nastalu prema istinitom događaju

Piše Hit Records
1. ožujka 2018. - 17:02
zoran_jelenkovic2-220416

Zoran Jelenković, hladne zimske dane odlučio je zagrijati novom pjesmom naziva 'Generacijo' koja je od danas i službeno uplovila u radijski eter.

Simpatični i uvijek nasmijani Zadranin svoju publiku tako je počastio novim autorskim uratkom, za koji potisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju. Pjesma je nastala prema istinitom događaju koji je Zoranu ispričao jedan njegov obožavatelj, te je napravljena u veselom tonu, pop-rock izričaju.

Ljubavni karakter, ono je što upravo krasi novu pjesmu, na kojoj su osim Zorana svirali, i njegovi sinovi Šime i Ivan, dok je gitaru svirao Kristofor Josip Jurjević, a bas gitaru Marko Ilić.

'Publika ima prilike čuti kako zvuči, strastvena ljubav dvoje mladih studenata, koje različita životna i poslovna iskušenja, kao i opredjeljenja mogu dovesti do razilaženja, ali i činjeniica, da prava ljubav ne umire nikad, te da ne poznaje dobne granice generacija.', kazao je ovom prilikom Zoran Jelenković.

Vrijedna ekipa snimila je i video spot u režiji Marka Lokasa, a u kojem su uz Zorana, predstavljeni i sami glazbenici, koji su svirali i pjevali na pjesmi. 

 

21. ožujak 2023 17:12