StoryEditorOCM
Zadar plusROMANTIČNA LJUBAVNA PRIČA ŠIME VRSALJKA I MATEE

Potpuno je drugačija od drugih! U djevojku koju ne zanimaju slava, brandovi i fileri Šime se zaljubio još u srednjoj školi

Piše 100POSTO.HR
21. lipnja 2019. - 17:19
vrse

Šime Vrsaljko otvorio je svoj profil na Instagramu prije nepunih godinu dana i razveselio time cijelu Hrvatske, Muškarcima je Šime simpatičan zbog sportskih rezultata, smisla za humor i stava dečka iz susjedstva, dok žene vole njegov istrenirani torzo. Pokazuje ga i ovih toplih dana koje provodi uživajući na plaži sa suprugom i sinom.

Upravo obitelj postala mu je posljednjih mjeseci osnovni motiv. Obožava se pohvaliti svojim sinčićem, a ne izostavlja ni samozatajnu suprugu Mateu. Tijekom prošlogodišnjeg Svjetskom prvenstva u nogometu Vrsaljko je ukrao sve simpatije nacije, a odmah se postavilo i logično pitanje - tko je žena koja je osvojila karizmatičnog Vrsaljka?

S Mateom je Vrsaljko u braku od 2017. godine, prošle godine dobili su sina zbog čega je izbornik Dalić na par dana pustio Šimu da napusti pripreme i dođe u Zagreb. Dječak je stigao kao kruna dugogodišnje ljubavi u lipnju 2018, par dana prije negoli su njegovi roditelji proslavili prvu godišnjicu braka. Inače, navodno su Matea i Šime vezu počeli još tijekom srednje škole. Otad se nisu razdvajali, Vrsaljko se posvetio sportskoj karijeri, a emotivna stabilnost sigurno je pomogla u tome da bude fokusiran na svoje rezultate.

Samozatajna Matea prirodna je ljepotica bez pretenzija prema slavi

Supruga proslavljenog nogometaša nije sklona pretjerano se eksponirati, Instagram profil joj je zaključan, a ne pojavljuje se niti na mondenim događanjima. Čini se da Mateu nimalo ne zanima slava, što je lijepo osvježenje. Usto, ova djevojka njeguje prirodnu ljepotu i estetski sklad pa je time još neobičnija u moru sličnih djevojaka. Ne čudi što je Vrsaljko toliko obožava.

Kada je u veljači opeiran ligamente lijevog koljena, Vrsaljko nije skrivao da će oporavak trajati osam do deset mjeseci. Iako je od veljače pred njim bio dug period bez igre, treninga i tempa na koji je navikao, u svemu tome istaknuo je Šime za Sportske novosti jednu pozitivnu stvar - vrijeme s Mateom i sinom. 'I u ovoj dugoj pauzi koja mi slijedi postoji jedna super stvar, a to je da ću biti puno više sa sinom i suprugom. Gledam Brunu svaki dan kako raste, uživam u svakom trenutku pored njega, njegov smijeh odmah mi liječi svaku ranu i podiže raspoloženje', rekao je Vrsaljko tada.

Šime Vrsaljko@Vrsaljko

Wedding day ❤️

 

22. travanj 2024 00:30