StoryEditorOCM
Zadar plusJEDINSTVENA MEMORABILIJA S LIKOM KREŠE ĆOSIĆA

Prodaja u Kneževoj palači – sav prihod ide za stipendiranje zadarskog plivača Lea Bavdeka!

Piše Zadarski.hr
29. lipnja 2017. - 15:14
kreso2

Udruga Krešimir Ćosić u suradnji s Narodnim muzejem Zadar pruža Vam mogućnost za stipendiranje. Povodom 20. obljetnice primanja legendarnog Krešimira Ćosića u Kuću slavnih, priznati umjetnik i jedan od samo šezdesetorice koji u dubokom tisku izrađuju poštanske marke Zlatko Jakuš, izdao je memorabiliju s likom Krešimira Ćosića.

Jedinstvena novčanica koja predstavlja prestiž i odražava samo najvrjednije stvari kojih se trebamo sjećati, na radost brojnih kolekcionara kreće u prodaju u Kneževoj palači Zadar. Prestižna memorabilija Krešimira Ćosića kruna je brojnih svjetskih priznanja košarkaškoj legendi, a prva memorabilija s Ćosićevim likom rednog broja 0000 pripala je njegovoj supruzi Ljerki Ćosić.

Sav prihod od prodaje memorabilija, Udruga Krešimir Ćosić iskoristit će za stipendiranje mladog plivača PK Jadera Lea Bavdeka, čiji rezultati imaju povijesni značaj za zadarsko plivanje. Jedinstvena memorabilija s likom košarkaške legende bit će u prodaji od 30. lipnja u Kneževoj palači u Zadru.


 

02. prosinac 2023 02:47