StoryEditorOCM
Zadar plusKRAJEM LJETA

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar čekaju prinovu: ‘Sve je spremno za sinčića‘

Piše Gloria
7. lipnja 2023. - 17:00

Da je trudna i da je tek tri mjeseca dijele od rođenja drugog djeteta, potvrdila nam je slovenska dizajnerica i poduzetnica Kaja Vidmar koja je lani sa svojim partnerom, bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom dobila djevojčicu Viktoriju, a 31-godišnji bivši nogometaš iz prvog braka ima sinčića Brunu, piše Gloria.

"Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća je zaista posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga ‘naslijediti‘ od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga", govori 28-godišnja Kaja.

Za ljubav Šime Vrsaljka i Kaje Vidmar doznalo se početkom prošle godine, a svoje prvo zajedničko dijete - kćerkicu Viktoriju - dobili su u travnju prošle godine. Početkom ove godine, Šime se odlučio umiroviti od igračke karijere, a u ožujku je objavljeno kako će karijeru nastaviti kao menadžer agencije Universal Twenty Two koja je vodila njegovu igračku karijeru.

24. travanj 2024 00:30