StoryEditorOCM
Zadar plusSRETAN ZAVRŠETAK

Sjećate se izmučenog psa iz kaveza nađenog kod zadarske zaobilaznice? Imamo lijepe vijesti: dobro je i danas putuje u svoj novi dom u - Zagreb!

Piše Matea Magaš
22. svibnja 2023. - 13:14

Neke priče s užasnim početkom, ipak imaju - sretan kraj! Iako tako nije izgledalo u slučaju zlostavljanog psa zarobljenog mjesecima u kavezu kod zadarske zaobilaznice, o kojem smo pisali prošli petak i koji je podigao buru u zadarskoj javnosti, danas stižu puno bolje vijesti!

Pas je kuja, nazvana Curka, i privremeno je smještena kod jedne djevojke, ljubiteljice pasa koja joj je htjela bar za vikend, dok ne radi, pružiti toplinu i ljubav koju nikad nije osjetila.

image

bili su to strašni uvjeti u kojima je živjela

Čitatelj/Slobodna Dalmacija

- Ona je tako mila i draga, uživa u druženju s mojim psima i mislim da se zdravstveno malo oporavila – govori nam djevojka koja je čak primijetila da od kad je kod nje, Curka nije imala ni jedan epileptični napadaj.

- Možda je to samo bila privremena epizoda jer realno, mislim da je kod veterinara stigla u posljednji tren. Ona je, po pričama čovjeka koji ju je našao, sigurno bez vode i hrane bila tjedan dana. Ne znam kako je to preživjela – govori ova nesebična djevojka koja je u ovih dva dana pokušala pronaći psu privremeni ili pak trajni dom. I u tome – uspjela! Javila joj se žena iz Zagreba koja je rekla da bih je primila sebi.

image

Curka je sada dobro i treba prijevoz do Zagreba

Čitateljica/Slobodna Dalmacija

- Već danas Curka odlazi za Zagreb u svoj novi dom i eto, jednostavno ne mogu vjerovati kako su se stvari poklopile. Svim srcem zahvaljujem ženi koja će ju uzeti sebi i omogućiti joj lijep život – rekla nam je djevojka te ujedno zahvalila svima koji su se javili, i na naš redakcijski mail, koji je tijekom vikenda bio zatrpan s upitima i ponudama za financijsku pomoć ovom izmučenom psu.

Nije li ovo sretan kraj jedne tužne priče? 

24. travanj 2024 11:26