StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: GLAZBENI STUDIO "LIBRETO" I NJEGOV DJEČJI ZBOR NAJAVLJUJU

Snima se videospot za pjesmu "Jedno ljeto za nas"

Piše Zadarski.hr
19. kolovoza 2018. - 15:25
PRESS 4

Glazbeni studio LIBRETO nije mirovao niti tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Zajedno s Dječjim plesnim zborom LIBRETIĆI ostvarili su veoma zapažen nastup na Prokurativama početkom srpnja, a predstavili su se autorskom skladbom JEDNO LJETO ZA NAS (Ivana Begović/Ivana Begović/Renato Babić/Ivan Grancarić) te pobrali velike simpatije i komplimente i publike i svojih glazbenih kolega iz svih dijelova Lijepe naše. Pjesmu očekuje i videospot koji će biti, kažu nam LIBRETA, nešto do sada najbolje što su napravili u vizualnom smislu.

No Zbor u novoj, predstojećoj sezoni najprije očekuje rad na novim skladbama, studio, novi program, nastupni kalendar, pa i više novih video uradaka. Iz LIBRETA nam kažu kako za ovu godinu imaju velike planove, samo nam još ne smiju otkriti one najslađe i najznačajnije detalje... Nedavno su uvršteni i u najslušanije Glazbene hitove (4) Dječje televizije s pjesmom ZADARSKA BAJKA, a prethodno je ta čast pripala skladbi PRVA LJUBAV TO JE. Takodjer, i nadalje se nalaze na Top listi Dječje tv sa skladbama MOJ TATA VOLI ROCK AND ROLL te PJESMA CVIJEĆA, koja se emitira neprestano, i tijekom ljetnih mjeseci.

Nadalje, sa svojim su solisticama, Anteom Jakešević; Hanom Grubić, Katarinom Mikulec, Natali Kraljić i Enom Nimčević sudjelovali na čak tri glazbena festivala u izuzetno profesionalnoj i sjajno odrađenoj organizaciji gospodina Zdenka Sarađena, a natjecatelji su dolazili iz raznih dijelova Hrvatske, u velikom dobnom rasponu. Ukupno su ostvarili čak 15 odličnih nastupa, uz to osvojili i 4 vrijedne nagrade: pobijedili su na osmom po redu Vir festu 2018. (pobjedu je odnijela Hana Grubić s izvedbom pjesme WALKIN' ON SUNSHINE), dok je Katarina Mikulec, inače i članica popularnih LIBRETIĆA, odnijela Nagradu za najbolji scenski nastup.

Na već tradicionalnom, 22. po redu Festivalu vokalnih talenata u Stankovcima Grand prix, odnosno prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda odnijela je Libretica Katarina Mikulec (ŽELJO MOJA), dok je Nagradu za najbolji scenski nastup dobila također članica DZ LIBRETIĆI – Mirjana Govorčin. Festival u Mandrama na otoku Pagu bio je nenatjecateljskog, revijalnog karaktera.

-Izuzetno smo zadovoljni svim postignutim rezultatima do sada, od srpnja do gotovo preko polovice kolovoza. Duboko vjerujemo u to da se svaki iskreni trud, rad i vjera u tu predivnu dječicu i mladost isplate, a naši do sada postignuti rezultati govore dovoljno sami za sebe. Uvijek im nastojimo pružiti najbolje od sebe i od onoga što je ostvarivo, u pedagoškom, tehničkom i iskustvenom smislu. Osobno uvijek volim reći da najbolje tek dolazi i da se veoma veselim povratku stalnih članova u svoje "pjevačke redove", kao i nekim novim talentiranim licima koje uglavnom scautiramo putem pažljivog preslušavanja raznih festivala, priredbi i sl., kao i javno otvorenih audicija. Stoga, za svega koji dan, ako se želite pridružiti našim zvjezdicama - pratite nas u medijima i nemojte propustiti svoju priliku i mjesto u našem čarobnom LIBRETO STUDIJU, budući da samo što nismo otvorili nova upisna mjesta (prijave od 22.8.), a primamo dječicu od najmanje dobi pa sve do studentskih klupa. Jedva vas sve čekamo upoznati!" zaključuje uvijek vedra i nasmijana Ivana, jedna od umjetničkih voditeljica Studija.


 

03. svibanj 2024 21:17