StoryEditorOCM
Zadar plusPREMUDA JE IN

Torbice Ivane Bičanić inspirirane stvarnim ženama iz njenog života: Kelly, Gabi, Sakura, Croissant, Summer i Lara

Piše M. K.
26. lipnja 2024. - 17:29

Ivana Bičanić dizajnira i izrađuje torbe s pričom, inspirirane stvarnim ženama iz njenog života. Torbe Kelly, Gabi, Sakura, Croissant, Summer i XS Lara svaka ima svoje ime i priča svoju priču. Sve one putuju kroz život i skupljaju dragocjena iskustva.

Na poziv Ivane i njene kćeri, prijateljice su se okupile na otoku Premuda, skrivenom dragulju u tirkiznom moru, kako bi proslavile svoje avanture, od malih svakodnevnih radosti do velikih životnih prekretnica. Svaki pedalj otoka podsjeća na snove koje su sanjale, školjke srivaju uspomene, a stabla čuvaju tajne.

Torba Kelly - Inspirirana je ženom koja voli sebe i dijeli svoje znanje s drugima. Ona je simbol samopouzdanja i neovisnosti, te potiče druge žene da budu hrabre i jake. Ako znate da je ljepota u snazi, ova torba je za vas.

image

Torbice Ivane Bičanić

Ivana Bičanić/Slobodna Dalmacija

Torba Gabi - Inspirirana je ženom koja nosi djevojčicu u sebi. Sanjala je velike snove uspekos izazovima. Kroz oluje je naučila čvrsto stajati na zemlji i graditi svoju snagu.Danas je žena jasnih ciljeva i sposobnosti ostvarivanja vlastite sreće.

Torba Sakura - Inspiriana je ženom koja je proputovala cijeli svijet i živjela na različitim kontinentima. Upoznala je razne kulture, obogatila sebe i svoj život. Cvijet trešnje Sakura simbolizira život, smrt,hrabrost, tugu, sreću, ženstvenost i odnos prema životu. Sve ove aspekte Sakura je proživjela i danas je snažna, vjeruje u sebe i zna da nakon kiše uvijek dolazi sunce.

Torba Croissant - Inspirirana je ženom koja je ptišla u svijet tražeći bolje prilike. Na početku nije bilo lako, ali ustrajnošću i trudom postigla je svoje ciljeve. Stvorila je sebi život i okruženje koje voli, balansirajući uživanje u malim radostima i cjenjenju kvalitete u svemu.

image

Torbice Ivane Bičanić

Ivana Bičanić/Slobodna Dalmacija

Torba Summer - Inspirirana je ženom koja živi u sadašnjem trenutku. Za nju ne postoji ni jučer ni sutra, samo sada i ovdje. Ona uživa u trenutku, moru i suncu.

Torba XS Lara - Inspirirana je zaigranom ženom koja svojom energijom osvježi svaki prostor u kojem se pojavi. Njena radoznalost za životom potiče je da istražuje nove ideje i pokušava razumjeti svijet oko sebe. Vječna djevojčica s unutarnjom snagom i hrabrošću mlade žene spremne osvajati svijet.

- Znamo da su ovo trenuci koje ćemo čuvati zauvijek. Druženje na rajskom otoku Premuda nije samo bijeg od svakodnevnice, već podsjetnik na ljepotu prijateljstva i radost koju donosi jednostavna prisutnost voljenih osoba. Žene, volite sebe i priuštite si zasluženi odmor - poručile su dizajnerica i njena kći.

26. lipanj 2024 17:30