StoryEditorOCM
Zadar plusSPONZOR KK ZADRA

"U Mr. Razoru uređujte svoje brkove i brade i podržite naše mlade košarkaške nade!"

Piše D. Žura
28. svibnja 2019. - 16:31
mr_razor2-061217

Svaki sponzor ima svoju težinu, razmišljaju u KK Zadar, uvjereni da se samo na takav način može ostvariti sinergija kluba s tvrtkama i obrtima u Zadarskoj županiji....

Tako je suradnja KK Zadar i najpoznatijeg frizera u Zadru počela prije nekoliko mjeseci. Hvale vrijedna suradnja u nekoliko smjerova korisna je za igrače i navijače. Naime, "Mr. Razor" pokriva troškove smještaja i prehrane u Đačkom domu za jednog mladog, perspektivnog igrača omladinskog pogona Košarkaškog kluba Zadar.Glavna je to i najvažnija stavka ove suradnje.

- Mr. Razor poznat je po tome da je spreman pomoći, pa je tako odlučio pomoći jednom mladom košarkašu i stvoriti mu uvjete za neometano treniranje i daljnji razvoj - ističu u KK Zadar.

Svima je dobro poznato kako je "Mr. Razor" u našem gradu trenutno jedan od najpoznatijih salona, za dame i muškarce. Iza tog imena stoji Ivan Mišković, barber koji živi svoj voljeni posao. Tome pridonosi i atraktivna lokacija u srcu grada - na Maloj pošti te veliko stečeno iskustvo po Europi i rad u New Yorku.

- Još jedan bitan dio suradnje na relaciji KK Zadar - Mr. Razor je i popust koji pretplatnici mogu ostvariti za šišanje. Ako ste se ove sezone pretplatili na domaće utakmice, šišanje kod Ivana bit će za vas po povoljnijoj cijeni. Iako, ne treba zanemariti ni kako Mr. Razor pred vruće ljetne dane omogućuje posebne pogodnosti i popuste za sve svoje klijente – vele u klubu, pritom su posložili jedan "navijački " slogan....

" U Mr. Razoru uređujte svoje brkove i brade i podržite naše mlade košarkaške nade!"

D.Žura

 

16. travanj 2024 11:16