StoryEditorOCM
Zadar plusMEET THE MAKER

U subotu se predstavljaju dvije zadarske mejkerice, Zvonimira i Dominique!

Piše Zadarski.hr
26. prosinca 2019. - 16:19
vrkljan_svijece1-041219

Za kraj Adventskog Meet The Maker ciklusa, na lokaciji Kaetanova kula, u subotu 28.12. predstavit će se dvije zadarske mejkerice, Zvonimira i Dominique!

Zvonimira Karavida mlada je zadarska kiparica koja radi staklene skulpture inspirirane Mediteranom. Motiv kojim je trenutno najviše okupirana naša je endemska i zaštićena školjka, plemenita periska. Periske u staklu su svojim izgledom vrlo senzibilne i minimalističke. Svaka je jedinstvena te svojom teksturom odiše životom Jadranskog mora.

Dominique Vrkljan izrađuje Aubépine Blanche Candles. To su ručno rađene i lijevane svijeće od prirodnog sojinog voska koji je biorazgradiv, eco friendly te dužeg trajanja zbog čega same svijeće imaju duži vremenski period gorenja za razliku od parafinskih svijeća. Sam brend svijeća nastao je 2019. godine u lipnju. U kolekciji se trenutno nalazi šest svijeća, sve će biti dostupne 28.12. na eventu: Dermot soy candle, Oberon lavender candle, Desmond immortelle soy candle, Skyler cinnamon & apples soy candle, Arvid sugar vanilla cookies soy candle, Dermot Herbs soy candle.

23. travanj 2024 21:11