StoryEditorOCM
Zadar plusVREDNOVANJE DOPRINOSA POJEDINACA I ORGANIZACIJA U ZADARSKOJ ŽUPANIJI

U tijeku su prijave za nagradu Volonterska ruka

Piše Zadarski.hr
15. studenog 2018. - 19:19
P1011623

Volonterski centar Zadar i ove godine objavljuje natječaj za dodjelu nagrada istaknutim volonterima/kama i organizatorima volontiranja na području Zadarske županije. Nagrada „Volonterska ruka“ se dodjeljuje organizacijama i volonterima/kama koji/e doprinose  razvoju i promociji volonterstva.

Volonterski centar se ovim putem želi upoznati s radom volontera/ki i organizacija koje organiziraju volontiranje na području naše županije, ali ujedno i potaknuti razvoj novih volonterskih akcija i programa. Vrednovanjem doprinosa pojedinca i organizacija doprinosi se afirmaciji volonterstva. Želja im je potaknuti organizacije da se što više usmjere ka volonterskom potencijalu te da se njihov rad i trud dosad, ali i u budućnosti, cijeni i nagrađuje.

Na natječaj za dodjelu nagrade „Volonterska ruka“ mogu se prijaviti organizatori volontiranja odnosno udruge, zaklade i fondacije, ustanove i svaka druga pravna osoba iz čijeg osnivačkog akta proizlazi da nije osnovana s ciljem stjecanja dobiti (neprofitna pravna osoba). Prijaviti se dakle mogu neprofitne organizacije – organizatori volontiranja s područja Grada Zadra i Zadarske županije.

Ovogodišnja dodjela nagrade „Volonterska ruka“ financirana je u okviru projekta "Volontiranje - kompetencije za budućnost II" koji je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi se u partnerstvu sa Gradom Zadrom i Zadarskom županijom.

Obrasci za prijavu te upute za prijavitelje mogu se pronaći na web stranici www.vczd.org, a ispunjene ih treba poslati na e-mail adresu info@vczd.org najkasnije do 30.11.2018. 

19. travanj 2024 21:22