StoryEditor
Zadar plusBORIS SE KAJE

‘U trenutku osobne slabosti popustio sam muškim hormonima i napravio veliku pogrešku. Žao mi je‘

Piše Jutarnji.hr
3. kolovoza 2020. - 13:30
Tomislav Kristo/Hanza media

Nakon vijesti o razvodu Doris Pinčić i Borisa Rogoznice, koji su godinama slovili kao jedan od najskladnijih domaćih parova, javnost ovih dana uvelike govori o Borisovoj izvanbračnoj aferi s glazbenicom i bivšom dominom Alex Ognjenom, prenosi Jutarnji.hr.

Iako isprva nije htio priznati navodnu nevjeru, diplomirani ekonomist i pjevač sad je za Story skrušeno izjavio: "Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana".

Inače, Alex Ognjena nedavno je za 24sata rekla kako je Rogoznicu upoznala na jednom tečaju prije tri ili četiri godine. Tvrdi kako tad nije ni znala tko je on, a počeli su se dopisivati nakon što ju je on pitao za broj mobitela. Poslije su se i nalazili, ponekad čak i u njegovu stanu.

Bivša domina također tvrdi kako je saznala da Boris ima ženu i to kad mu je na mobitelu slučajno vidjela fotografiju neke žene. No njihovo druženje, kao i slanje 'vrućih' poruka te fotografija, svejedno su se nastavili sve do 2019. godine, kad je navodna afera i službeno završila.

Podsjetimo, Pinčić i Rogoznica vjenčali su se 2013., a u braku su dobili dvoje djece - sina Donata (6) i kćer Gitu (2). Početkom lipnja ove godine počelo se šuškati o njihovu razvodu, a lijepa glumica to je i sama potvrdila objavom na Instagramu.

- Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikoga osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju - napisala je Doris, a iste riječi na društvenoj mreži objavio je i Boris.

28. srpanj 2021 12:55