StoryEditorOCM
Zadar plusU VELIKOJ GORICI

Učenice Plesnog odjela Glazbene škole Blagoje Bersa osvojile su dvije prve i jednu drugu nagradu na 60. županijskom natjecanju

Piše Zadarski.hr
7. travnja 2022. - 08:59

Na 60. hrvatskom županijskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa koje je održano 5.ožujka 2022. godine u Velikoj Gorici u disciplini suvremeni ples - skupine, učenice Plesnog odjela Glazbene škole Blagoje Bersa osvojile su dvije prve i jednu drugu nagradu. 

Učenice 2. razreda osnovne škole za suvremeni ples u Zadru (Nika Bucić, Ana Nekić, Cvita Kresoja, Gabrijela Vrdoljak i Bruna Žorž) te učenice 2. razreda osnove škole za suvremeni ples Područnog odjela Preko (Manuela Blagda, Gaja Martinov, Noemi Mazić i Leni Rančić) osvojile su prvu nagradu u prvoj kategoriji! Učenice 4. razreda Područnog odjela Preko (Zara Gobin, Gabrijela Jurina, Leona Longin i Kiara Vitlov) osvojile su drugu nagradu u drugoj kategoriji.

image

djevojke pobjedile

Privatni Album
image

djevojke pobjedile

Privatni Album

Učenice koje su osvojile prvu nagradu sa njihovom nastavnicom Bernardom Klarin plasirale su se na državno natjecanje koje se održava ovu subotu, 9.travnja, u Velikoj Gorici.

06. svibanj 2024 16:08