StoryEditorOCM
Zadar plusNIŠTA OD RASTAVE

Unatoč prevarama, opijanju i obiteljskom nasilju, pomirili su se: Brankica i Mladen Grdović ponovno su zajedno, pjevač je dobio oprost...

Piše PSD
21. ožujka 2021. - 16:32

Nakon što je prošle godine Brankica Grdović predala zahtjev za rastavu braka od supruga Mladena, a sud u kolovozu 2020. to i potvrdio, sad se čini da su se ipak pomirili, prenosi RTL Exkluziv. Prema njihovim saznanjima, Grdović je oprost dobio kada joj se ispričao uz vrijedan poklon, dijamantni prsten.

Nedavno se par slikao na splitskoj Rivi u društvu Jelene Rozge, Ivana Pažanina i Dijane Mrduljaš pa se počelo nagađati da su skupa, a sada je to i potvrđeno.

Njihov brak godinama je izazivao pažnju javnosti zbog Mladenovih prevara, njenih prijava za obiteljsko nasilje, njegovih prometnih nesreća u pijanom stanju, a u autu je jednom bila i Brankica.

Jednom prilikom, pjevač je izjavio da je prevario svaku djevojku s kojom je bio u vezi, a s bivšom manekenkom Eminom Šimurinom, Grdović je 2003. dobio kćer, pisala su 24 sata. Supruga mu je nevjeru oprostila, a on je naknadno izjavio da je više nikada ne bi prevario ni za milijarde dolara.

image
Mladen i Brankica Grdović na Playbox partyju u Zadru 2002.
Ozren Drobnjak/Cropix

Prvu prijavu zbog obiteljskog nasilja dobio je 2008., a sljedeću odmah 2009.. Zbog toga je krenuo na psihijatrijsko liječenje u bolnicu u Zadru, ali prijave za nasilje su se nastavile.

Često je vozio pijan i za to plaćao visoke novčane kazne, a proveo je i osam dana u zatvoru te dobio godinu dana uvjetno. 2013. godine skrivio je nesreću u kojoj se ozlijedila i njegova supruga. Imao je više od dva promila u krvi. Morao je platiti 30 tisuća kuna i oduzeta mu je vozačka dozvola.

image
Ispred odjela psihijatrije
Jure Miskovic/Cropix

Iste godine ga je Brankica ponovno prijavila za obiteljsko nasilje jer je pijan vikao na nju, a on se pravdao da je samo čovjek koji voli bevandu. Nastavio je voziti pijan i opet ostao bez dozvole, a 2016. se Jaguarom zabio u betonski zid iako policija nije uspjela utvrditi je li on bio iza volana. Te godine uslijedila je još jedna prijava kad su se Brankica i Mladen potukli, navodno jer mu je ona odbila servirati juhu.

Brankica se više puta iseljavala i vraćala u njihov zajednički dom, a jednom je rekla, nakon što ju je verbalno i fizički napao na ulici da su to sve samo sabotaže njegovog nadolazećeg koncerta.

Sada pak, kako kaže RTL Exkluziv, Mladenu cvjetaju ruže na svim poljima, bračnom i poslovnom jer u Hrvatskoj možeš završiti više puta u zatvoru, istući ženu i svejedno zadržati suradnike i publiku. 

16. travanj 2024 00:09