StoryEditorOCM
Zadar plusLJUBAVNA PRIČA BRAČNOG PARA MIOČIĆ

Upoznali su se u vatrogasnoj postaji u kojoj je Stipe radio, Ryan Marie otkrila zašto svi toliko vole njezina muža

Piše Jutarnji.hr
19. kolovoza 2019. - 17:21
Stipe Miočić, Ryan Marie Carney

- On je vrlo jednostavan i normalan čovjek. Zato se ljudi prema njemu odnose s poštovanjem, cijene ga i vole.

On stanovnicima Clevelanda znači sve, jer on je njihov Rocky Balboa! U mnogočemu se razlikuje od ostalih sportaša - ovako je svojedobno Stipu Miočićaopisala njegova supruga Ryan Marie Carney.

A upravo je ona u nedjelju najstrastvenije bodrila našeg boksača koji je u spektakularnoj borbi nokautirao Daniela Cormiera i na sreću mnogobrojnih obožavatelja vratio naslov teškaškog prvaka.

Stipe i Ryan Marie u braku su od 2016. godine i slove kao jedan od najsimpatičnijih celebrity parova, iako ova lijepa brineta preferira biti što dalje od fotoobjektiva i medija općenito.

VEZANE VIJESTI

Inače, naš proslavljeni sportaš suprugu je upoznao tri i pol godine prije vjenčanja, a zapravo ih je spojio Mariein brat.

Naime, on i Stipe zajedno su radili u vatrogasnoj postaji, u kojoj je Miočić bio bolničar, a upravo ondje desio se njegov sudobnosni susret s Ryan koji je rezultirao filmskom ljubavi.

 

Ryan Marie školovala se za medicinsku sestru na Cuyahoga Community Collegeu, a prošlo ljeto s američkim borcem hrvatskih korijena dobila je i prvo dijete - kćer Meelah Claire.

Instagram profili ovoga para prepuni su idiličnih fotografija koje svjedoče njihovoj uzajamnoj ljubavi, međusobnom poštovanju, ali i skromnosti.

- Jednoga dana, kad se prestanem boriti, bit ću vatrogasac na puno radno vrijeme. A zašto to i sad radim, iako sam prvak UFC-a? Pa želim imati nešto čemu ću se vratiti kad završim sa sportskom karijerom - izjavio je svojedobno Stipe i oduševio javnost.

 
24. travanj 2024 07:12