StoryEditorOCM
Zadar plusPRIGODNO PRISJEĆANJE NA SVIMA POZNATU FOTOGRAFIJU NAŠEG PORTALA

Veliki će Stojko sa klapom "Niko" svom snagom večeras navijati za velikog Luku i našu reprezentaciju

Piše Zadarski.hr
1. srpnja 2018. - 17:50
IMG_2594.JPG

Prije dvije godine svijetom, točnije društvenim mrežama i novinskim portalima, te na stranciama velikih sportskih klubova,  priširila se fotografija našeg portala Zadarski.hr na kojoj su bili hrvatska košarkaška legenda Stojko Vranković i svjetska nogometna zvijezda Luka Modrić.

Fotografija, koja je nastala u zadaerskom restoranu "Niko" odmah nakon prvog susreta dviju hrvatskih sportskih legendi, obišla je svijet zbog  odgoromen ralike u visini "drniškog orla" (118 cm) i "malog Luke" (172 cm). Sa Stojkom i Lukom su na tada snimljenim fotografijama bili i članovi klape "Niko", a ove godine, čini se. svima od njih ide jako dobro: klapa "Niko" je na vrhu dalmatinskih top lista s ovogodišnjim hitom "Svaki minut Božji", na listi Radio Dalmacije je već treći tjedan, Stojko je kao predsjednik HKS s našom košarkaškom reprezentacijom izborio drugi krug kvalifikacija za Svjetsko košarkaško prvenstvo nakon pobjeden nad Italijom u Trstu prije neki dana, a Luka...- zna se.

Naš Zadranin uspješno predvodi nogometnu reprezenaciju koju večeras s Danskom čeka težak posao, biti ili ne biti Lukine generacije nogometaša. I Stojko i momci iz klape "Niko", kao i svi mi, će strastveno i jako večeras navijati za Luku i ekipu kako bi preskočili i ovu prepreku.

I da, sigurni smo da Luka večeras neće biti tako 'mali' kao na fotografiji sa Stojkom.

05. svibanj 2024 18:41