StoryEditorOCM
Zadar plusODRŽAN JOŠ JEDAN ODLIČAN KONCERT "ADVENTA U ZADRU"

„Vigor" privukao "mali milijun svita", preko adventskih trgova se jedva moglo proći. A što će tek napraviti Psihomodo pop...

Piše TZ Zadar
27. prosinca 2019. - 12:19
30 Advent u Zadru Grupa Vigor 26.12.2019, foto Iva Perinčić



Dupkom puni adventski trgovi i štekati ispred adventskih kućica u idealnoj, ni toploj ni hladnoj adventskoj večeri – bila je slika „Adventa u Zadru" na blagdan sv.Stjepana. Mario Roth i njegove kolege iz osječke grupe „Vigor" dokazali su i u Zadru da su trenutno jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova, zvijezde koje mogu privući i zabaviti velik broj obožavatelja ili samo onih koji su željni dobre zabave.

„Maro, Maro, Marija...", „Još fališ", „Da sam ja on" i druge uspješnice ovih Osječana redale su se s adventske pozornice, a preko Trga Petra Zoranića i dalje, preko Trga Pet bunara, moglo se proći samo s puno vještine i strpljenja. Organizatori adventskog programa još jednom su pokazali da su pogodili sa svakim izvođačem koji gostuje na ovogodišnjem Adventu, definitivno najbolje organiziranom još od onog prvog, 2015. godine. 

U petak se adventska zbivanja nastavljaju, a kulminacija će sigurno biti koncert Psihomodo popa. Davor Gobac je u Zadru uvijek osobito motiviran, uostalom, zadarski je zet, a „od tamo si od kud ti je žena...". Osim toga, i njegov legendarni prijatelj Šime, kultni lik iz kafića „Toni", će biti nazočan i osobito kritičan...

I da ne zaboravimo: „Advent u Zadru" nastavlja se sve do 4.siječnja. Šećer će stići na kraju, Marko Škugor 3. siječnja, a Vanna 4. siječnja.

16. travanj 2024 16:29