StoryEditorOCM
Zadar plusNAKON RAZVODA

Voditeljica Doris Pinčić objavila da ponovno ljubi! Evo tko je tajanstveni muškarac radi kojeg je poslala znakovitu poruku: ‘Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu‘

Piše MOZAIK SD
22. lipnja 2022. - 16:57

Dvije godine nakon razvoda braka Doris Pinčić (33) ponovno ljubi. Poznata voditeljica prvi je put javno objavila kako je u vezi s trinaest godina starijim Davorom Guberovićem iz Daruvara koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, piše Večernji list.

Doris, koja je bila u braku s pjevačem Borisom Rogoznicom, nakon promjene statusa na svom Facebook profilu,  promijenila je  i naslovnu sliku te objavila poruku: 'Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu".

 

Prvi detalji o njihovoj vezi u javnost su izašli u ožujku ove godine i to nakon što je HRT-ova voditeljica emisije "Dobro jutro, Hrvatska" s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografije njihova uspona na Kilimanjaro.



- Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može.. Spontani razgovor početkom siječnja s @guberovicdavor i moje brzo da,dovelo nas je do @hrvoje.rupcic, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove koji nas je povezao s @vkalapos iz @greenplanettravel.. to je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo - napisala je tada na Instagramu pojašnjavajući kako su došli na ideju.


Davor i Doris imaju propali brak iza sebe, a oboje su ih okončali prije dvije godine. Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova, a Doris sina Donata i kćer Gitu.

25. travanj 2024 07:40