StoryEditorOCM
Zadar plusMRKIĆEVA ČETVRTA

Zadar je dobio još jednu, ovaj put najmoderniju „tvornicu ljepote i zdravlja“: u tzv. „Vox zgradi“ na Višnjiku otvorena je teretana City Gim

Piše M.V.
28. studenog 2022. - 21:57

Zadar je proteklog vikenda dobio još jednu, ovaj put najmoderniju „tvornicu ljepote i zdravlja“: u tzv. „Vox zgradi“ na Višnjiku otvorena je teretana City Gim, četvrtu u lancu poznatog zadarskog trenera i body bildera Blaženka Mrkića. Mrkić i njegov tim trenerica i trenera do sada su Zadrane i Zadranke vježbali u Popayu na Meladi, La Palestri u dvorani Mocire i Omina Fitness i sport centru u sklopu zgrade OTP banke.

Mrkić je svoj novi prostor opremljen najsuvremenijim spravama za vježbanje predstavio u subotu na domjenku za brojne korisnike, partnere i prijatelje kojima je gozbu pripremio poznati zadarski chef Tomislav Karamarko. Imalo se što i vidjeti jer se na 1.000 kvadrata prostora nalaze tri dvorane za vježbanje, prostrane garderobe s tuševima i sanitarni čvorovi ali i elegantni business lounge, kombinaciju kafića i zdravljaka. Cijeli je kompleks moderno i efektno dizajniran, u svakom trenutku u njemu može vježbati 100 korisnika, a Mrkić u svemu najviše ističe plate loaded sprave najnovije generacije kakvih do sada nije bilo ni u Zadru ni u Dalmaciji. Kako je cijeli kat okružen staklenim stijenama u prostorima za vježbanje neće nedostajati dnevnog svjetla i sunca.

Radno vrijeme teretane je od šest do 23 sata, a uz zgradu je i parkiralište na 60 vozila.

25. travanj 2024 04:47