StoryEditorOCM

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić ima novu kolekciju "Night spark"

Piše Iva Ivanac
19. listopada 2022. - 21:39

Nova kolekcija zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić koja nosi naziv "Night spark" nudi mnoštvo novih komada i modela koji će zasigurno privući pažnju svih ljubiteljica mode.

Njeni elegantni i nježni komadi savršeno skrojeni prema vašoj liniji tijela pomoći će  da u noći zasjate baš poput iskre. 

Božena koja se inače "krije" pod imenom Becha design, svim zaljubljenicima u modu ovog je puta priredila niz dugih haljina, odijela, korzeta, ali i minica koje ponovno doživljavaju svojih pet minuta.

Kolekcija "Night spark" odiše ženstvenošću, a uz pomoć američkog i ruskog satena, čipke i likre savršeno ćete istaknuti vaše obline. 

U ovoj kolekciji mogu se pronaći komadi koji će zasigurno razbiti jesenje sivilo kao što su lila, pink i zelena boja, ali i haljine s kojima ćete zasigurno zasjati u noći.

Svi komadi u kolekciji idealni su za sve nadolazeće svečane prigode. Zadarska dizajnerica ističe kako je neke haljine moguće naručiti i u drugim bojama.

Za kraj je bitno naglasiti kako showroom Becha design od sada možete potražiti na novoj adresi u Zadru, Veslačka 6, ali i kako novi showroom nije jedino iznenađenje koje je Božena pripremila za kraj ove godine. Pratite Becha design na društvenim mrežama kako bi saznali sve novitete zadarske dizajnerice.

04. svibanj 2024 04:02