StoryEditorOCM
Zadar plusPJESMA JE VEĆ OSVOJILA SLOVENIJU, SLAVONIJU I MEĐIMURJE, A USKORO ĆE I DALMACIJU

Zadarska glazbena legenda snimila spot za novu pjesmu "Volim žene"

Piše Kažimir Škrbić / Virski list
24. listopada 2017. - 12:42
IMG_000.JPG

Kada se udruže Dalmatinci na privremenom radu u Zagrebu i glazbena legenda s pet milijuna prodanih nosača zvuka uz 25 zlatnih ploča, rezultat je pjesma prepuna palmi, mora, valova, šljunka, pijeska, ljubavi i zafrkancije, a sve to snimio je kao glazbeni spot na otoku Viru Duško Lokin sa zagrebačkim „Jadranskim maestralima".

Pjesma „Volim žene" već je radijski hit u Sloveniji, Slavoniji i Međimurju; vrti se i na zadarskom „Novom radiju", a uskoro će nakon montaže zaživjeti i kao spot. „Volim žene je vesela, atraktivna i duhovita pjesma", kaže nam 74-godišnji neuništivi zadarski pjevač koji je tražeći lokaciju za snimanje spota odabrao otok Vir.

-Vir je pun interesantnih pozicija za snimanje koje odgovaraju mediteranskom štihu pjesme. Snimali smo na Kaštelini, Villi Lanterni i na plaži Jadro. Na Viru pored toga imamo podršku i dobru logistiku, a u ovo doba godine može se raditi u miru", dodaje Lokin koji će nakon povratka u Zagreb s drugim legendarnim zadarskim pjevačem, Mladenom Grdovićem, te grupom „Romantic" na turneju u Kanadu.

25. travanj 2024 02:01