StoryEditorOCM

Zadarska IT tvrtka Sintelly opet je u fokusu: njihova aplikacija sada je izabrana među najbolje u Hrvatskoj. Botunac: Veliko priznanje za malu tvrtku!

Piše IN
28. srpnja 2020. - 21:00
Zaposlenici IT tvrtke Sintelly, koji su napravili aplikaciju Sintelly. Na fotografiji: Ive Botunac, Marin Babajko, Viktorija Vegar Kosuta i Mateo Bukva.  Jure Miskovic/Hanza media

Globalna edukacijska platforma Sintelly, koju je osmislila istoimena IT tvrtka iz Zadra, uvrštena je među 50 najperspektivnijih hrvatskih poslovnih programskih rješenja za 2020. godinu.

Sintelly se našao u izboru '50UP!' poslovnog tehnološkog portala IT BIZ CRUNCH tehnološke medijske kuće VIDI, organiziranog u suradnji s Hrvatskim informatičkim zborom, jednim od najrelevantnijih izbora poslovnih aplikacija u Hrvatskoj.

Mlada zadarska IT tvrtka razvila je uz pomoć sredstava iz europskih fondova edukativnu aplikaciju Sintelly koja spada među 'Top 5' hrvatskih aplikacija s najviše preuzimanja. Iako u Hrvatskoj nekoliko stotina tvrtki razvija razna zanimljiva rješenja, u izboru '50UP!' odabrana su samo ona za koja se vjeruje da će svojim rješenjima odgovoriti potrebama tržišta i zainteresirati veliki broj korisnika.

Ovaj izbor potiče mlade startupove, baš kao što je zadarska tvrtka Sintelly, da se razvijaju u ozbiljne tvrtke koje će biti konkurentne na tržištu i koje će moći privući investitore kako bi dalje razvijale svoje proizvode.

- Ovo je zaista veliko priznanje za našu malu tvrtku. Pronaći se među tvrtkama koje su nam svakodnevna inspiracija u poslu kao što su Mediatoolkit, Microblink, Agrivi i Infobip je velika motivacija za nastavak rada na razvoju naše aplikacije koja iz dana u dan ima sve više preuzimanja i korisnika u cijelom svijetu. Ulazak u izbor među vodeće domaće IT tehnološke proizvode dokaz je i da Zadar ima u sebi potencijal da se natječe na globalnom tržištu svojim inovativnim tehnološkim rješenjima, kazao je Ive Botunac, osnivač i direktor tvrtke Sintelly.

Više o aplikaciji Sintelly možete pročitati na linku.

image
Sintelly
24. travanj 2024 06:01