StoryEditor
Zadar plusZALUŽENO PRIZNANJE

Zadarska policija uručila zahvalnicu Hrvoju Petričiću: prije dva tjedna spasio je 14-godišnjaka od napada trojice mladića!

Piše Zadarski.hr/PU zadarska
6. svibnja 2021. - 16:32
Hrvoje Petričić dobio priznanje zadarske policijePu Zadarska

Danas, ispred Centra hrvatskog redarstvenika Svete Denone u Ulici Stjepana Radića u Zadru, načelnik Policijske uprave Anton Dražina i Elvis Perinčić, načelnik Prve policijske postaje Zadar, uručili su zahvalnicu Hrvoju Petričiću, sugrađaninu koji je 22. travnja ove godine u večernjima satima u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru svojim savjesnim i odgovornim ponašanjem spriječio teže posljedice kažnjivog ponašanja, objavila je PU zadarska.

Petričić je prolazeći ulicom te večeri zaustavio automobil i spriječio napad trojice mladića na 14-godišnjaka koji je pritom zadobio teške tjelesne ozljede.

Prilikom uručenja zahvalnice načelnik Dražina se zahvalio g. Petričiću za iskazanu hrabrost i građansku požrtvovnosti čime je dao svoj doprinos u očuvanju sigurnosti društva.

Ovom prilikom Policijska uprava zadarska zahvaljuje se i svim ostalim građanima koji svojim nesebičnim i građanski odgovornim ponašanjem sudjeluju u očuvanju i poboljšanju stanja sigurnosti na području naše županije.

image
Hrvoje Petričić dobio priznanje zadarske policije
Pu Zadarska
27. srpanj 2021 15:10