StoryEditorOCM
Zadar plusVLASTITA PRODUKCIJA

Zadarski "Libretići" objavili spot za novu autorsku pjesmu "Kiša bez miša" kao uvod u novu glazbenu sezonu

Piše Zadarski.hr
15. kolovoza 2023. - 08:29

 

Zadarski LIBRETIĆI, jedan od 2 aktivna zbora koji djeluju unutar GLAZBENOG STUDIJA LIBRETO (dob od 5 - 9 god., a Libreto TEENS okuplja male i mlade pjevače od 10 - 14 god.), na svom su YT kanalu GLAZBENI STUDIO LIBRETO nedavno postavili svoj novi autorski glazbeni uradak - videospot za pjesmu "KIŠA BEZ MIŠA", autorskog tima Nekić/Begović/Habuš/Ćuto. Video možete POGLEDATI OVDJE.

Pjesmu su snimili u vlastitoj produkciji te je sve vezano za ovaj uradak isključivo rađeno s već provjerenim članovima LIBRETO teama koji čine Ivana Begović, Dinko Habuš (autori i umjetnički voditelji oba zbora) te Marin Ćuto (producent - rad na matrici, snimanje audio snimka, mix i mastering, te snimanje videosnimka, montaža i gotov proizvod, uz veliku pomoć asistentice, dugogodišnje Libretice Katarine Mikulec). Back vokale su otpjevale starije LIBRETICE solistice, Lara Furdi i Katarina Mikulec, dok je dionice trube odsvirao jedan od umjetničkih voditelja Studija, Dinko Habuš.

U ulozi MIŠA iz priče "smjenjivale" su se djevojčice iz Zbora, Iva Marasović - Smokrović i Arijana Bačinić, a kostime je za tu prigodu posudila Libreto mama, Antonija Veleslavić.

Personalizirane haljinice za sve djevojčice radio je hrvatski brand WGW.

Spot je sniman na veličanstvenom, bajkovitom imanju PONYLAND u Zemuniku Donjem, što im je i bio prvi izbor pri traženju lokacije za snimanje spota za ovakav tip i sadržaj pjesme.

Djeca su bila oduševljena boravkom na imanju te divnim gostoprimstvom njegovih vlasnika, stoga su taj dan snimanja tamo doživjela kao svojevrsni "radni izlet" - uz snimanje su se jako dobro zabavila, od upoznavanja i druženja s raznim životinjama na farmi, jahanja konja, neopterećene igre i smijeha jedni s drugima, kao i sa svojim voditeljima, a kao "veliku završnicu" dočekao ih je ogromni napuhanac u obliku velebnog dvorca, što ih je posebno razveselilo te će taj dan, zasigurno, pamtiti po mnogočemu još dugo, dugo, što je voditeljima u LIBRETU uvijek i najviše u cilju - zajedno s djecom kreirati prekrasne uspomene za čitav život.

03. svibanj 2024 02:22