StoryEditorOCM
Zadar plusSVEZNALICA

Zadranka Hana Vlahov (18) briljirala je u Potjeri. Otkriva gdje će potrošiti zarađenih 45 tisuća kuna. Cilj joj je pobijediti i u ‘Milijunašu‘

Piše Zadarski.hr
11. prosinca 2020. - 15:11

Ako ste propustili jučerašnje izdanje HRT-ova kviza "Potjera", svakako vam preporučujemo da ga pogledate.

U emisiji je zabljesnula mlada 18-godišnja Zadranka Hana Vlahov, za koju je čak i urednik "Potjere" Igor Grković kazao kako je u budućnosti vidi kao jednu od lovkinja ovog kviza.

Maturantica MIOC-a u prvoj je minuti osvojila 31.500 kuna, a onda je na ploči izabrala višu ponudu od 100.000 kuna i uspjela pobijediti lovca Mladena Vukorepu, kojeg je upoznala na Memorijalnom turniru Mirka Miočića u Zadru.

- Iznenadilo me koliko toga Hana zna, ali sad moram osobne simpatije ostaviti po strani - rekao je Vukorepa uoči njihova dvoboja.

Kad je odabrala višu ponudu, Zadranka je priznala da se vodila izjavom Dejana Kotige, još jednog lovca iz "Potjere", koji je svojedobno kazao kako svi uzimaju srednju ponudu jer to predstavlja mentalitet našeg naroda.

U završnoj "Potjeri" bilo je troje kandidata. I tu je Hana briljirala pa je tako u dvije minute imala čak devet točnih odgovora.

Lovac je pak dao nekoliko pogrešnih odgovora, a premda su natjecatelji imali samo deset koraka prednosti, uspjeli su ga tri puta vratiti i tako osvojiti 135.000 kuna. U završnoj se potjeri dogodila i jedna zanimljiva situacija, kada je Joško Lokas pogrešno pročitao pitanje, što je Mladena na kraju koštalo poraza.

- Još uvijek sam iznenađena, nisam to stvarno očekivala, svi oko mene su iznenađeni, ali i ponosni na mene - rekla nam je Hana dan nakon emitiranja "Potjere" i dodala kako joj je sad napokon laknulo jer ne mora više skrivati da je osvojila novac. Emisija u kojoj je sudjelovala snimala se, naime, prije dva mjeseca, odnosno 3. listopada.

- Ne vidim se baš kao lovkinja u budućnosti, ali hvala uredniku na komplimentima. Mislim da sam zapravo imala puno, puno sreće, ima u Hrvatskoj boljih igrača od mene koji bi bili prikladniji za tu ulogu - skromno će djevojka.

- Odmalena idem po raznim natjecanjima, prije dvije godine krenula sam na pub kvizove. Ovo mi je bio prvi nastup na televiziji, ali nisam imala tremu. Više sam se puta prijavila i na "Milijunaša", to će biti idući korak, nadam se da će me uskoro zvati.

Osvojeni novac (45 tisuća kuna) uložit ću u početak studiranja, želja mi je poslije dobiti stipendiju da ne potrošim sve odmah - zaključila je Hana, koja iduće godine planira upisati studij matematike.

18. travanj 2024 22:30