StoryEditorOCM
Zadar plusLJUBAV CVIJETA

Zadranka Olivera nakon ispadanja iz "Gospodina Savršenog" samo za Slobodnu: "Istina je, viđam se s nogometašem iz naše reprezenacije!"

Piše Mozaik SD
7. travnja 2022. - 21:05

Nedavno smo prvi pisali kako se sada već bivša natjecateljica aktualne sezone 'Gospodina Savršenog' pjevačica Olivera Matijević tajno viđa s jednim našim nogometnim reprezentativcem.

Šuška se, šuška... Olivera iz ‘Gospodina Savršenog‘ u tajnoj je vezi s popularnim hrvatskim nogometašem koji igra za reprezentaciju? Za ‘Slobodnu‘ poručuje: ‘Nemam komentara!‘

Nakon našeg upita nije nam to htjela potvrditi ni demantirati. Međutim, sada je glasinama ipak odlučila stati na kraj i samo za 'Slobodnu Dalmaciju' dati izjavu o jednoj od gorućih šoubiz tema u Hrvatskoj.

- U posljednje vrijeme dobila sam toliko novinarskih upita, stvarno ne mogu vjerovati da vas to toliko zanima. Evo sad ste me uhvatili dobro raspoloženu pa ću vam kazati. Istina je što se pisalo. Viđam se s jednim našim nogometašem koji igra za reprezentaciju. A sad je li stariji, mlađi i gdje igra neću vam otkrivati. Saznat ćete sve kad za to dođe vrijeme - rekla nam je dobro raspoložena Olivera.

Ime nam nije htjela otkriti, no kako su 24 sata ranije pisali, navodno je riječ o mlađem nogometašu koji igra u Njemačkoj. Pjevačica je i ranije ljubila nogometaša čiji je identitet vješto krila. Kako se povjerila prijateljici, 'nije slaba na nogometaše, ali oni su slabi na nju'.

Ranije je nastupala na privatnim zabavama za Darija Srnu, Bruna Petkovića, Domagoja Vidu...

Olivera je sinoć ispala iz 'Gospodina Savršenog' i odmah danas izbacila novu pjesmu naziva 'Savršeni'.

18. travanj 2024 12:51