StoryEditor
Zadar plusNOVI DETALJI

Zajednička fotografija: Doris i domina Alex zajedno radile na televiziji dok ju je Boris varao!

Piše Jutarnji.hr
3. kolovoza 2020. - 14:53
Instagram

Boris Rogoznica skrušeno je priznao za Story da je tijekom braka s Doris Pinčić 'popustio muškim hormonima' i napravio, kako kaže, pogrešku s glazbenicom i bivšom dominom Alex Ognjenom, Jutarnji.hr.

Njihovu izvanbračnu vezu nedavno je javno razotkrila baš Alex. Za 24sata je rekla kako je Rogoznicu upoznala na tečaju prije tri godine. Tada, tvrdi, nije znala da je on suprug poznate voditeljice, a on ju je pitao za broj mobitela. Poslije su se i nalazili, ponekad čak i u njegovu stanu te redovito dopisivali.

Alex možda tad i nije znala tko je on, ali je 2018. godine sigurno upoznala njegovu suprugu.

Naime, obje su radile u trećoj sezoni RTL-ovog showa 'Zvjezdice'. Dok je Doris mlade glazbene nade dočekivala na pozornici, u tzv. dječjoj sobi s natjecateljima su razgovarali Boris Hrepić iz Daleke obale i Alex, koja je u to vrijeme, prema svojem priznanju, sa suprugom svoje kolegice izmjenjivala intimne poruke.

image
Instagram

Doris je, da sve bude još intrigantnije, u to vrijeme bila trudna s drugim djetetom. Na Instagramu se pohvalila da ju je na snimanje pratio i suprug Boris, te je na društvenoj mreži objavila njegovu fotografiju iz backstagea.

Dominu Alex afera nije spriječila da na svom Instagram profilu u periodu snimanja objavi čak tri fotografije snimljene na pozornici s Doris, koja očito tada nije slutila što joj se dešava iza leđa.

Boris i Doris su se do objave svog razvoda u lipnju doimali kao jedan od skladnijih bračnih parova. Nakon kraha braka rekli su da i dalje ostaju prijatelji i jedno o drugome su imali samo riječi hvale.

image
Instagram
26. srpanj 2021 23:10